Egyre népszerű a Diablo 4 dicshimnusza

A Diablo 4 dicshimnusza a BTS rajongóknak köszönhetően több slágerlista élére került.

Az év legnagyobb durranása lett a Diablo 4 játék és hozzá ez a modernkori himnusza, amelyet maga Lilith tiszteletére énekelt a legendás Halsey és a BTS SUGA-ja.

Igazán szerethető a Diablo 4-ben a játék közössége, és az utóbbi időben nagy vitatéma az ikonikus Diablo 4 himnusz lett, amit nem más énekel, mint a BTS SUGA és Halsey. Még nagyobb ok, és kedv hogy játsszuk a játékot. 

A dal mostanra több Billboard-listán is megvetette a lábát, sőt, az egyiken vezet is.

Az, hogy a Diablo újra összehozta Halsey-t és SUGA-t a játék hivatalos himnuszához, megdobogtatja a Lilith-imádók szívünket. A Billboard által megosztott adatok szerint a szám már egy hét után több, mint 7000 példányban kelt el, és az Alternative Digital Song Sales chart első helyére került fel.

SUGA-nak ez az első alkalom, hogy szólóelőadóként elérte az első helyet ezen a listán, de a BTS tagjaként a banda Coldplay-lel közös kollaborációjával, a My Universe című számmal már oda ért a topokhoz. Halsey-nek ez a második alkalom, hogy feljutott ennek a bizonyos chartnak a csúcsára, hiszen egyszer már elérte azt 2017-ben a Not Afraid Anymore című dalával.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés