A The Super Mario Bros. Movie november 5-től lesz elérhető, kizárólag a SkyShowtime-on

 A nagy sikerű film rendezője Aaron Horvath és Michael Jelenic, a főszereplő karakterek hangját pedig Chris Pratt, Charlie Day, Seth Rogen, Jack Black és Anya Taylor-Joy adja.

Super Mario Bros. Movie
Super Mario Bros. MovieA Nintendo Mario-játékainak világán alapuló The Super Mario Bros. Movie olyan vibrálóan izgalmas, új univerzumba kalauzolja nézőit, amelyhez hasonlót akcióvígjátékban még soha nem láthattunk. ​ A sikerfilm november 5-től lesz elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on.
A két ionikus szórakoztatóipari világmárka, az Illumination és a Nintendo első alkalommal fogtak össze, hogy megalkossák a The Super Mario Bros. Movie-t – egy új, nagyképernyős kalandfilmet, amely főszereplője az elmúlt négy évtized popkultúrájának leghíresebb vízvezeték-szerelője.

A Nintendo Mario-játékainak világán alapuló film olyan vibrálóan izgalmas, új univerzumba kalauzolja a nézőt, amelyhez hasonlót egy ilyen akciódús, fergeteges vígjátékban még soha nem láttunk.

Miközben a brooklyni vízvezeték-szerelők, Mario (Chriss Pratt: Jurassic World és a The LEGO Movie) és testvére, Luigi (Charles Day; It’s Always Sunny in Philadelphia) éppen egy földalatti vízvezeték megjavításán dolgoznak, áthaladnak egy titokzatos csővezetéken, és egy új, varázslatos világba csöppennek. Amikor a testvérek útjai különválnak, Mario kalandos utazásra indul, hogy megtalálja Luigit.

A Mushroom Kingdomban élő Toad (Keegan-Michael Key; The Lion King) és a királyság vasakaratú uralkodója, Peach hercegnő (Anya-Taylor-Joy; The Queen’s Gambit) segítségével Mario felfedezi saját, eddig ismeretlen erejét.

A The Super Mario Bros. Movie olyan vérbeli vígjátékszínészeket vonultat fel, mint Jack Black (Jumanji-filmek), aki Bowser szerepében brillírozik; Seth Rogen (Neighbors-filmek), aki Donkey Kongot játssza; Fred Armisen (Portlandia, Saturday Night Live), aki Cranky Kongot személyesíti meg; Kevin Michael Richardson (American Dad, Family Guy) aki Kamek szerepében tűnik fel; Sebastian Maniscalco (Green Book), aki Spike alakításában nyújt fergetegeset; valamint Charles Martinet, aki több mint 30 éve adja Super Mario és Luigi karakterének hangját a Super Mario játékokban.

A filmet Aaron Horvath és Michael Jelenic rendezte (a Teen Titans Go! és a Teen Titans Go! To The Movies film társrendezői), a forgatókönyvet pedig Matthew Fogel írta (Minions: The Rise of Gru, The LEGO Movie 2: The Second Part).

A Nintendo és az Illumination nevéhez olyan sikerfilmek fűződnek, mint a Despicable Me, Minions, Sing és a The Secret Life of Pets-filmek. Az Illumination alapítója és vezérigazgatója, Chris Meledandri rendező, a Nintendo reprezentatív igazgatója, valamint Shigeru Miyamoto, a Mario megalkotója több mint hat évig dolgozott azon, hogy megszülessen közös alkotásuk, a The Super Mario Bros. Movie.

Forrás: Press

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés