Valójában ezért nem folytatják a Superman és Lois sorozatot

A CW-féle Superman és Lois negyedik évada a szuperhős-adaptációk uralta korszaknak lesz az utolsó snittje. Miután az Arrow (Zöld Íjász), a The Flash és más sorozatok már lekerültek a képernyőről, a Superman és Lois is csatlakozik ehhez a trendhez. A Superman & Lois negyedik évada zárja le a történetet, és amiért nem lesz több évad, ennek a valódi okát az új Acélember-mozifilm megjelenésére fogják.

Brad Schwartz, a The CW  elnöke, beszélt a hálózat közelgő műsoráról. Ez magában foglalta a jelenlegi sorozatok közül, melyek eléggé jól teljesítettek ahhoz, hogy több epizódot készítsenek belőlük. A Superman & Lois harmadik évada nézettség szempontjából stabilan teljesített, azonban nagyobb erők is voltak, amik még veszélyesebbek voltak Tyler Hoechlin Supermanjénél, mint Doomsday. Schwartz elárulta, hogy a Superman & Lois negyedik évadának lemondását a Warner Bros. döntötte el, ahogy mondta: „Nem akarnak versenyző ‘Superman’ terméket a piacon.”

Az úri ember a James Gunn által rendezett Superman: Legacy-ra utal, amelyben David Corenswet alakítja majd a címszereplő szuperhőst. Úgy tűnik, hogy ebben a városban csak egy Clark Kent-nek van helye, annak ellenére, hogy a Smallville még mindig adásban volt, amikor a Superman Returns 2006-ban bemutatásra került. Ez azt jelzi, hogy a DC-adaptációknál mind a kis, mind a nagy vászonon egyetlen, összetartó látásmódot szeretnének.

Ettől függetlenül a Superman és Lois című sorozatot nálunk az hbo max streamingjén nézhetitek meg.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés