5 éves lett az MCU-féle Marvel Kapitány

Március 8. a Nemzetközi Nőnapot jelentette tegnap, és ekkor jelent meg még 2019-ben a Marvel Kapitány mozis premierjének évfordulója. Öt évvel ezelőtt, ezen a napon ismerkedett meg a világ Brie Larsonnal, aki Carol Danverst és Marvel Kapitányt alakította meglehetősen meggyőzően. A film egyébként kritikai és kasszasiker is volt, és “Tanúsítottan Friss” pontszámot kapott a kritikusoktól a Rotten Tomatoes-on (így elég nehéz elrothadnia), és összesen 1,131 milliárd dollárt keresett világszerte. A film ötödik évfordulójának tiszteletére sok Marvel Kapitány rajongó kifejezte örömét a Twitteren.

Múlt hónapban a Extra megkérdezte Larsont a jövőjéről a Marvellel kapcsolatban, és ő azt válaszolta, “Nincs erről mit mondani.” Azonban a megjegyzést egy ravasz mosollyal követte, ami remélhetőleg azt jelenti, hogy hamarosan visszatér a Marvel Moziverzumba.

A Marvel Kapitány bemutatója óta eltelt öt évben Larson szerepelt az Amerika Kapitány: Végjátékban, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendájában, a Ms. Marvel-ben, és a Marvels-ben. Lehet, hogy nem tudjuk, mikor bukkan fel legközelebb Marvel Kapitány a nagyvásznon, de addig is ünnepelhetjük őt egész héten át.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés