Az új ‘Furiosa’ előzetes szétkapja még a lejátszódat is


George Miller legújabb Mad Max alkotása 2024. május 24-én robban be a mozikba. A sivatag titokzatos világ, tele váratlan veszélyekkel és próbatételekkel, amelyek a Furiosa (Anya Taylor-Joy) bátorságát és találékonyságát teszik próbára. A nézők hamarosan megismerhetik a Mad Max: Fury Road egyik emblematikus karakterének eredettörténetét, még azelőtt, hogy találkozott volna Tom Hardy által alakított merész hősével. 

A Warner Bros. egy vadonatúj előzetest tett közzé a Furiosa: A Mad Max Saga című előzményfilmhez, amely a Charlize Theron által korábban életre keltett karakter ifjúkorát mutatja be. A Pusztaság nem kegyelmez, és mindenki a túlélésért küzd ebben a barátságtalan világban.

Az új Furiosa előzetes azonnal rávilágít arra, hogy a címszereplő karakter miért vált a Fury Roadban rettenthetetlen harcossá. Az új jelenetek egy korábbi időszakra tekintenek vissza, amikor Taylor-Joy karakterét még gyermekként elrabolták. Az előzetes egy kis ízelítőt is nyújt a nézőknek a Dementus warlord (Chris Hemsworth), a gonosztevőről, aki megfosztotta Furiosát a normális élet lehetőségétől. George Miller gondolataiból született további akciójelenetek és lenyűgöző történetmesélés várható.

A Mad Max világában csak az maradhat életben, aki képes a közelharcra és a járművek profi vezetésére. Szerencsére Furiosa rendelkezik ezekkel a képességekkel, csak egy lehetőségre van szüksége, hogy megmutassa, mire képes. Theron alakítása bizonyította, hogy Furiosa a franchise egyik legmeghatározóbb alakja, Taylor-Joy változata pedig még több réteget ad a karakternek a háttértörténetén keresztül.

A Mad Max: Fury Road-ban a franchise egyik legfélelmetesebb gonosztevője, Immortan Joe (Hugh Keays-Byrne) tűnt fel. Mint a Pusztaság egyik meghatározó alakja, számos erőforrással rendelkezett, miközben Maxet üldözte a saját területén. A karakter fiatalabb változata is feltűnik a Furiosában, Lachy Hulme alakításában. A színészt korábban a Mátrix: Forradalmakban és az Offspringben is láthattuk, mielőtt Miller előzményfilmjének részévé vált. 

2024. május 24-én lesz a mozis premier.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés