A Disney bemutatta a "Star Wars: The Acolyte” című sorozat előzetesét

Az “Acolyte” című sorozat előzetese felvonultatja a Jedi gyilkost, aki a “Csillagok háborúja” univerzum előzményeinek idején, száz évvel az ismert történetek előtt tűnik fel.

A történet a Star Wars franchise előzmény-trilógiájától számított 100 évvel korábban játszódik a már ismert saga univerzumában, a "High" Köztársaság korszakában, ami a sorozat élőszereplős változatainak eddigi legkorábbi időszaka is lesz egyben. Az Acolyte hivatalos ismertetője szerint egy rettentő bűncselekmény-sorozat nyomozása során egy elismert Jedi Mester (Lee Jung-jae) szembesül egy régi ellenséggel (Amandla Stenberg), aki veszélyes harcosként tér vissza. Ahogy egyre több információ kerül napvilágra, egy sötét ösvényre lépnek, ahol a gonosz erők leleplezik, hogy a látszat csalóka.

Az előzetesben a Jedi mester fiatal tanítványokat oktat, miközben egy titokzatos bérgyilkosa megpróbálja kiiktatni egy társukat. A Jedi lovagok az egész galaxisban üldözőbe veszik a gyilkost, hogy megakadályozzák, mielőtt mindenkit sorra öl meg. Egy döntő csata jelenetben a Jedik előrántják színes fénykardjaikat, hogy szembeszálljanak a bérgyilkossal, aki egy vörös fénykardot forgat.

A további szereplők között találjuk Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman és Joonas Suotamo nevét.

A sorozatot Leslye Headland készíti, aki a showrunneri és ex-produceri feladatokat is ellátja. Simon Emanuel, Jeff F. King, Kathleen Kennedy és Jason Micallef szintén végrehajtó producerek, míg Charmaine DeGraté és Kor Adana társ-executive producerekként vesznek részt a munkában. Rayne Roberts és Damian Anderson a sorozat producerei.

Az új Star Wars sorozat június 4-én lesz elérhető a Disney+ stremingjén.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés