Jacob Scipio visszatér a Bad Boys filmek univerzumába, aki Will Smith karakterének a fiát alakította

Scipio legutóbb Pedro Pascal és Nicolas Cage oldalán szerepelt a nagy kalandfilmben, a „The Unbearable Weight of Massive Talent”-ben, és most újra eljátssza Armando Aretas szerepét – Will Smith miami-rendőrnyomozó karakterének, Mike Lowery-nek az elhidegült fiát.

Scipio 2020-ban szerepelt a „Bad Boys for Life” című akciófilmben, amelyet Smith és Martin Lawrence is vezetett. A további cselekmény részletek jelenleg titokban vannak.

A negyedik filmben szerepel még Paola Núnez, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig és az „Euphoria” című sorozat Eric Dane-je. Az első rész, a „Bad Boys” globális bevételének 141 millió dollár volt, míg a 2003-as folytatás, a „Bad Boys II” összesen 273 millió dollárt ért el. 

A „Bad Boys for Life” az előző két rész bevételét is felülmúlta, összesen 426,5 millió dollárt termeltek a akciófilmmel. 

Az új film június 7-én kerül bemutatásra, legalábbis a tervek szerint.

Adil El Arbi és Bilall Fallah visszatérnek a rendezéshez, Chris Bremner Jerry Bruckheimer forgatókönyvéből, Will Smith és Doug Belgrad pedig visszatérő producerek; Martin Lawrence, James Lassiter, Chad Oman, Mike Stenson, Barry Waldman és Jon Mone pedig végrehajtó producerek a filmnél.

A brit színész továbbá szerepelt Michael B. Jordan „Without Remorse” című filmjében, a Netflix sikersorozatában, a „Pieces of Her”-ben Toni Collette oldalán, valamint a nagyon várt „Batgirl”-ben, amelyet a Warner Bros. Discovery tavaly hirtelen leállított. Scipio hangját kölcsönözte a CBS animált sorozatában, a „Bob the Builder”-ben. 

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés