Jelenleg ezek a legnézettebb sorozatok itthon az HBO Maxon

Az HBO Maxon számos saját gyártású és más forrásból származó sorozat érhető el, amelyek közül néhány nagyon népszerű a nézők körében. Íme a legnézettebb HBO Max sorozatok listája eredeti címükkel (és magyar fordításukkal) a webes keresésem alapján:

Band of Brothers (Az elit alakulat): Egy történelmi dráma, amely az amerikai 101. légi hadosztály egyik egységének második világháborús küldetéseit követi nyomon. A sorozatot Tom Hanks és Steven Spielberg készítette, a főszereplők között Damian Lewis, Ron Livingston, Donnie Wahlberg és mások.

Game of Thrones (Trónok harca): Egy fantasy dráma, amely George R. R. Martin A tűz és jég dala című regénysorozatán alapul, és a Westeros és Essos kontinenseken zajló hatalmi harcokat mutatja be. A sorozatot David Benioff és D. B. Weiss alkották, a főszereplők között Peter Dinklage, Emilia Clarke, Kit Harington és mások.

Succession (Utódlás): Egy fekete komédia, amely egy gazdag médiaimperium örökösének családi és üzleti viszályait ábrázolja. A sorozatot Jesse Armstrong írta, a főszereplők között Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook és mások.

The Sopranos (Maffiózók): Egy krimi dráma, amely egy New Jersey-i maffiafőnök (James Gandolfini) és családja életét mutatja be. A sorozatot David Chase alkotta, a főszereplők között Edie Falco, Michael Imperioli, Lorraine Bracco és mások.

The Wire (Drót): Egy krimi dráma, amely a baltimore-i bűnözés és rendfenntartás különböző aspektusait vizsgálja. A sorozatot David Simon alkotta, a főszereplők között Dominic West, Idris Elba, Michael K. Williams és mások.

Chernobyl (Csernobil): Egy történelmi dráma, amely a 1986-os csernobili atomerőmű-katasztrófa okait és következményeit mutatja be. A sorozatot Craig Mazin írta, a főszereplők között Jared Harris, Stellan Skarsgård, Emily Watson és mások.

Watchmen (Watchmen - Az őrzők): Egy sci-fi dráma, amely Alan Moore és Dave Gibbons képregényén alapul, és egy alternatív történelmi világban játszódik, ahol a szuperhősök tiltottak és üldözöttek. A sorozatot Damon Lindelof alkotta, a főszereplők között Regina King, Jeremy Irons, Jean Smart és mások.

Euphoria (Eufória): Egy tinidráma, amely egy csoport gimnazista problémáival, drogokkal, szexszel, erőszakkal és identitással foglalkozik. A sorozatot Sam Levinson alkotta, a főszereplők között Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi és mások.

Barry (Barry): Egy fekete komédia, amely egy bérgyilkosról (Bill Hader) szól, aki színésznek áll Los Angelesben. A sorozatot Bill Hader és Alec Berg alkották, a főszereplők között Henry Winkler, Sarah Goldberg, Anthony Carrigan és mások.

Ezek a sorozatok különböző műfajokat és stílusokat képviselnek, de mindannyian magas színvonalú és izgalmas történeteket és karaktereket kínálnak a nézőknek.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés