Star Wars: Acolyte - június 4-én kerül streamingadásra a Disney+-on

A hivatalos Star Wars oldal ma hozta nyilvánosságra a hamarosan induló Disney+ sorozat, a Star Wars: Acolyte első poszterét. A poszter megjelenése egyebek közt azt is jelzi, hogy az első előzetes a héten várható, és egyben frissített összefoglalót is nyújthat, amely bepillantást enged a sorozat cselekményekben gazdag történetébe. Az új összefoglaló megerősíti a szereplők listáját, és tovább fokozza a rajongók várakozását az új sorozatra. A Star Wars: Az Acolyte premierje június 4-én lesz a Disney±on.

A StarWars.com a következőképpen ír a sorozatról: “Az Acolyte-ban egy megdöbbentő bűncselekménysorozat nyomozása során egy elismert Jedi Mester (Lee Jung-jae) szembesül egy veszélyes harcossal a múltjából (Amandla Stenberg). Ahogy egyre több nyom kerül napvilágra, egy sötét útra lépnek, ahol a sötét erők felfedik, hogy a látszat csalóka lehet.” Izgalmasnak hangzanak eddig.

A sorozat sztárjai között szerepel Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo és Carrie-Anne Moss.

Az Acolyte-t Leslye Headland alkotta és vezeti, aki executive producerként is tevékenykedik Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King és Jason Micallef mellett. A társ-executive producerek Charmaine DeGraté és Kor Adana, a producerek pedig Rayne Roberts, Damian Anderson, Rob Bredow és Eileen Shim.

Míg az eredeti trilógia és a prequel, valamint a folytatás trilógiái is izgalmas kezdettel indultak a messzi-messzi galaxisban, a közelgő sorozat az első élőszereplős bevezetés a Köztársaság korszakába. Stenberg korábban elmondta, hogy a Skywalker Saga eseményei előtti sok évvel játszódó cselekmény új nézőpontot nyújt a franchise számára.

“A Star Wars univerzum kontextusában ez a béke nagy korszaka,” mondta Stenberg a C Magazinnak. “Ez az intézmények ideje is, és egy olyan korszak, amikor a Erővel kapcsolatos felfogások igen szigorúak. A műsorunkban azt próbáljuk feltárni, hogy mi történik, amikor egy intézmény merev elképzeléseket vall a hatalom használatáról… különböző nézőpontokat és válaszokat kínálunk erre a kérdésre. A célunk, hogy tiszteletben tartsuk a Star Wars etoszát és az Erővel kapcsolatos elképzeléseket, ugyanakkor kihívást is jelentsünk számukra, remélhetőleg összhangban.”

A Star Wars: Acolyte június 4-én lesz elérhető a Disney+ streamingjén.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés