Forgatás alatt a Special Ops Lioness második évada

Lioness című Taylor Sheridan által készített kémthriller második évada már készül. A sorozatban Zoe Saldaña és Nicole Kidman is szerepel. Ezen kívül Morgan Freeman is csatlakozott a sztárokhoz, és a második évadban sorozatszereplővé lépett elő, mint az Államtitkárság vezetője, Edwin Mullins.

Az első évad premierjekor a Lioness rekordot döntött a legnézettebb világszerte indított sorozatpremierként (nálunk a Skyshowtime) a Paramount+ platformon, közel hatmillió nézővel az első héten a Paramount+ globálisan és a Paramount Network lineáris előzetesén. A sorozat egy valós amerikai katonai program inspirálta, és Joe (Zoe Saldaña) életét követi, miközben megpróbálja összeegyeztetni a személyes, családi és szakmai életét, mint a CIA vezéregyéniségeként a terrorizmus elleni háborúban.

A Lioness második évadja a MTV Entertainment Studios és a 101 Studios közös gyártásában készül, kizárólag a Paramount+/Skyshowtime számára. A főszereplők mellett a második évadban szerepelnek még Laysla De Oliveira, Genesis Rodriguez, Michael Kelly, Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Thad Luckinbill és Hannah Love Lanier. A fenti képen látható, hogy Sheridan maga is rendezni fogja az új évad harmadik epizódját.

Ahogy a cikk elején említettem, Taylor Sheridan az egyik legtermékenyebb alkotó. A Yellowstone (a végső évad már készül) mellett Sheridan a Mayor of Kingstown, a Tulsa King, a 1923, a közelgő Landman és néhány más projekt között is lubickol.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés