Jön az élőszereplős Spider-Man Noir sorozat, amit a rajongók kifejezetten imádni fognak Nicolas Cage főszereplésével

Az Amazon Prime Video újabb izgalmas bejelentést tett: a platformon hamarosan debütál az élőszereplős Spider-Man Noir sorozat, amelyben Nicholas Cage tér vissza az alternatív univerzum Peter Parker szerepében. A projekt mögött Steve Lightfoot, a Netflix sikeres sorozatának, a The Punisher-nek az alkotója áll, aki Oren Uziel (22 Jump Street) társaságában fogja vezetni a produkciót.

Az Amazon MGM Studios hivatalos közleménye szerint a sorozat egy idősödő Peter Parkert helyez a középpontba, aki a 30-as évek New Yorkjában magánnyomozóként próbálja megoldani saját és a város problémáit, miközben szembe kell néznie korábbi életével, mint a metropolisz egyetlen szuperhőse.

Vernon Sanders, az Amazon MGM Studios televíziós részlegének vezetője kiemelte: “A Marvel univerzum Noir változatának bemutatása egyedülálló lehetőség a Prime Video globális közönsége számára. Nicolas Cage kiváló választás az új szuperhős szerepére, és büszkék vagyunk arra, hogy Phil Lord, Christopher Miller, Amy Pascal és a Sony csapata mellett dolgozhatunk a franchise autentikus bővítésén.”

Katherine Pope, a Sony Pictures Television Studios elnöke hozzátette: “Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy Nicolas Cage alakíthatja ezt a karaktert. Ő az egyetlen, aki ennyi mélységet és érzelmet képes belevinni Peter Parker szerepébe.”

A sorozat producerei között szerepelnek az animált Pókverzum filmek mögött álló Phil Lord és Christopher Miller, valamint Amy Pascal, akik executive producerek is lesznek Uziel mellett. A sorozat premierjének pontos dátuma még nem ismert, de a hivatalos zöld jelzés után a rajongóknak még várniuk kell a megjelenésre.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés