LOTR: A hatalom gyűrűi - berobbant a második évad előzetese

A Prime Video izgalmas bepillantást nyújtott a “A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi” sorozat második évadába, amelyben a nézők végre szemügyre vehetik Sauront, aki első ránézésre egy átlagos embernek tűnik, ám a szőke tincsek mögött sokkal több rejtőzik.

Két évvel az első évad bemutatása után a streaming szolgáltató augusztus 29-én tervezi bemutatni a folytatást. Az előzetes, amelyet alább láthatnak, Sauron fenyegető jelenlétének megteremtésére összpontosít, bár a baljós zene mellett csak néhány összefüggést nélküli jelenetet mutat be.

A Prime Video által közzétett cselekményleírás szerint a második évadban Sauron, Galadriel által kiűzetve, hadsereg és szövetségesek nélkül, saját ravaszságára hagyatkozva készül újraépíteni erejét és felügyelni a Hatalom Gyűrűinek létrehozását, amelyekkel minden Középfölde népét a gonosz akaratához kívánja fűzni.

Az első évad epikus méretére és ambíciójára építve, a második évad még mélyebbre viszi a legkedveltebb és legsebezhetőbb karaktereket a sötétség árjába, kihívást állítva nekik, hogy megtalálják helyüket egy egyre inkább vészszélén álló világban. Tündék és törpök, orkok és emberek, varázslók és Harfootok küzdenek majd, hogy megőrizzék azt, ami a legfontosabb számukra: egymást.

Charlie Vickers tér vissza Sauron szerepében, aki az első évadban még Halbrand néven szerepelt, egy kifejezetten a sorozat számára kitalált személyazonosságban. Most azonban a nézők tanúi lehetnek gonoszságának teljes megnyilvánulásának, még ha a paróka kissé életre szóló küzdelmet is folytat a helyén maradásért.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés