A Prime Video fogja streamelni az új Tomb Raider sorozatot

Az Amazon Prime Video bejelentette, hogy a Tomb Raider lesz a következő nagy dobásuk a videójáték-adaptációk sorában. A projekt, melyet már több mint egy évvel ezelőtt pletykáltak, Phoebe Waller-Bridge, a Fleabag és a Killing Eve mögött álló kreatív zseni keze alatt fog megelevenedni.

Waller-Bridge, aki színésznőként is ismert szerepeiről az Indiana Jones és a Végzet Diadala, valamint a Solo: Egy Star Wars-történet filmekben, most a Prime Video új sorozatának írói és produceri feladatait látja el. A Lara Croft szerepére vonatkozóan még nem esett döntés, így a karaktert korábban megformáló Angelina Jolie és Alicia Vikander utódja továbbra is ismeretlen.

Christoph Hartmann, az Amazon Games alelnöke szerint a Tomb Raider gazdag történeti háttere rengeteg lehetőséget rejt magában. “A Lara Croft kalandjait bemutató Prime Video sorozat és az Amazon Games által fejlesztett videójáték külön utakon jár, de mindkettő mélyreható betekintést nyújt a karakter világába,” mondta Hartmann. “A Crystal Dynamics bizalma megtisztelő számunkra, és izgatottan várjuk, hogy milyen új irányokat fedezhetünk fel ebben az együttműködésben.”

A Tomb Raider sorozat és a hozzá kapcsolódó videojáték megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de az Amazon megerősítette, hogy mindkét projekt kizárólag a Prime Video platformján lesz elérhető. A cég ígérete szerint további információkat fognak megosztani a fejlesztések előrehaladtával.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés