A készülő Fantasztikus Négyes filmnek a főgonosza Galactus lesz

Miközben a rajongók az MCU közelgő Fantasztikus Négyes-filmjének részleteire várnak, egy új és megbízható jelentés arról szól, hogy a Marvel első családja ki ellen fog harcolni. A nézők már jól tudják, hogy nem az ikonikus Doctor Doomra kell számítaniuk ebben az antagonista szerep kapcsán.

Jeff Sneider bennfentes a The Hot Mic podcastben elárulta, hogy a Marvel Studios mind Galactust, mind pedig hírnökét, az Ezüst Utazót felhasználja majd az MCU közelgő, 2025 elejére tervezett bemutatásra kerülő Fantasztikus Négyes-film gonosztevőjeként. Sneider szerint Matt Shakman rendező azt tervezi, hogy "nagyon kozmikusra" veszi a figurát, és "Galactust és az Ezüst Utazót" is felhasználja a filmben: 

"Úgy hallottam, hogy Matt Shakman nagyon kozmikusra tervezi a 'Fantasztikus Négyes' filmjét. Sok 1960-as évekbeli elemet, és hogy a filmben Galactus és az Ezüst Utazó is szerepel majd".

Azt is elemezte, hogy Jeff Kaplan és Ian Springer helyett az Avatar: A víz útja írója, Josh Friedman érkezett a forgatókönyvírói székbe, amelyről már mi is megírtuk, hogy hivatalos hír. 

Nem meglepő, hogy az MCU-nak nagy tervei vannak Galactusszal és az Ezüst Utazóval. Nemcsak, hogy ők a Fantasztikus Négyes két legikonikusabb ellenfelei, de a rajongók is azt várják, hogy megváltják őket, miután a 2007-es Fantasztikus Négyesben nem voltak elég jól megalkotva. Az a film Galactust csak egy óriási felhőként használta, aki nem is csinált semmit, mielőtt az Ezüst Utazó megállította volna szövetségeseivel, így az MCU-nak remek alkalma nyílik arra, hogy a rajongók meg legyenek majd elégedve azzal, amit majd látni fognak VFX ügyben.

Mindez ráadásul azon pletykákra is rátesz egy lapáttal, miszerint már készül a Marvel Studios különleges bemutatója, amelynek középpontjában az Ezüst Utazó áll, ami majd megalapozza jelenlétét az MCU-ban, mielőtt még Galactus-szal találkozna. Galactuszból még akár nagy kaliberű főgonoszt is csinálhatnak, mint amilyen Kang vagy Thanos volt.

A Fantasztikus Négyes 2025. február 14-én debütál a mozikban.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés