Gunn egyik találmányából született meg a Galaxis őrzői 3. részének ez a filmesposztere

A Marvel Studios készül a következő nagy filmjére, A galaxis őrzői Vol. 3-ra, és úgy tűnik, hogy a projekt marketingje már javában zajlik. A jegyeket nemrég tették fel, a Marvel Studios pedig egy csomó tévéreklámot, posztert, interjút, sőt, még a film végleges Awesome Mix soundtrackjét is kiadta a reklámdömping alatt. Néhány filmes plakátról sokat beszéltek a közösségi médiában a rajongók, de egyikről sem magyarázták el, hogy hogyan kapcsolódik a filmhez azon kívül, amit látunk. A Twitteren közzétett új bejegyzésében James Gunn rendező elárulta, milyen vicces történet áll az Guardians of the Galaxy Vol. 3 posztere mögött.


"Amikor évekkel ezelőtt befejeztem a #GotGVol3 korai vázlatát, ezt a kis firkálmányt készítettem egy forgatókönyvoldalra és elküldtem egy fotót Kevin Feige-nek" - írta Gunn a Twitteren. "Évekkel később ezek a tehetséges lelkek egy posztert csináltak belőle."

Fenomenális...

A Marvel Studios a következőképpen írja le A galaxis őrzői Vol. 3-at: "Peter Quillnek, aki még mindig nem heverte ki Gamora elvesztését, össze kell gyűjtenie a megmaradt örült csapatát, hogy megvédjék az univerzumot ezúttal is, miközben megvédik egyiküket, Rocketet. Egy küldetés, amely, ha nem sikerül sikeresen teljesíteni, könnyen lehet, hogy az Őrzőknek annyi lehet"

James Gunn 2023-tól meglehetősen el lesz havazva a tennivalóival, hiszen hivatalosan is bejelentette, hogy ő rendezi a következő Superman-filmet, a Superman: Örökséget, amelynek premierje 2025. július 11-én esedékes.

A Warner Bros. Discovery-nek így vélekedett a DC váltás kapcsán:

"Megtiszteltetés számunkra, hogy mi lehetünk az intézői ezeknek a DC karaktereknek, akiket gyerekkorunk óta szeretünk" - tette hozzá Gunn és Safran a közös nyilatkozatban. "Alig várjuk, hogy a világ legtehetségesebb íróival, rendezőivel és színészeivel dolgozhassunk együtt, hogy egy integrált, többrétegű univerzumot hozzunk létre, amely továbbra is lehetővé teszi az érintett művészek egyéni kifejezésmódját. A Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Harley Quinn és a DC többi karaktere iránti elkötelezettségünket csak a csodás emberi lehetőségek iránti elkötelezettségünkkel tudjuk felérni, amelyet ezek a karakterek képviselnek. Izgatottan várjuk, hogy világszerte felpezsdítsük a színházi élményt, miközben a valaha mesélt legnagyobb, legszebb és legnagyszerűbb történetek közül mesélünk el néhányat."

A galaxis őrzői Vol. 3 május 5-én kerül a mozikba!

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés