Megkezdték a Sárkányok háza második évadának a forgatását

Az HBO fantasy-sikerének újraindult a forgatása az Egyesült királysági Leavesdeni stúdiójában.

"A Sárkányok háza visszatért" - mondta Ryan Condal showrunner egy közleményben. "Izgatottak vagyunk, hogy újra forgathatunk az eredeti család tagjaival, valamint új tehetségekkel a kamera mindkét oldalán. Az összes kedvenc karaktereink hamarosan összeesküvést szőnek a tanács asztalainál, seregeikkel menetelnek előre fele, miközben a sárkányaikon lovagolnak a csatába. Alig várjuk, hogy megoszthassuk, mit tartogatunk számotokra."

Az "új tehetségek" közé tartozik az executive producer és az Emmy-díjas rendező, Alan Taylor, akinek a Trónok harcában végzett munkája kulcsfontosságú volt a sorozat rendezői hangvételének kialakításában. Taylor az AMC elismert Interjú a vámpírral című sorozatának pilotját készítette, azután került a fedélzetre, hogy Miguel Sapochnik, a Sárkányok háza első évadának társ-műsorvezetője és rendezője lemondott.

A második évadnak még megjelenési dátuma nincs, de valószínűleg 2024-ben térhet vissza a kisképernyőkre.

Az HBO szerint, az első évad átlagosan legalább 29 millió nézőt hozott epizódonként - ez sokkal magasabb a korábbi Trónok harcai epizódjaihoz képest is. Bár ehhez hozzátartozik az is, hogy 2022-ig meglehetősen megnőtt a streaming platformhoz kötött hűsége a nézők részéről.

Az executive producer George R. R. Martin Tűz és vér című könyve alapján készült sorozat 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el.

A második évad szereplőgárdájában Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno és Rhys Ifans szerepel. A további visszatérő szereplők: Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall és Matthew Needham.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés