Pesti Skyshowtime-esemény húsvétkor

A Jurassic Park óriásdínója is életre kel húsvétkor a budapesti Millenáris Parkban a SkyShowtime ingyenes családi hétvégéjén

Látványos eseménysorozattal ünnepli az új streamingszolgáltatás Európába érkezését a SkyShowtime a budapesti Millenáris Parkban április 7–10. között.

 A SkyShowtime Varsó, Prága és Pozsony után most Budapestre hívja a film- és sorozatrajongókat egy igazi családi kikapcsolódásra, ahol az érdeklődők a maguk teljes valójában találkozhatnak a legnépszerűbb filmek ikonikus karaktereivel, és az új streamingszolgáltatást is megismerhetik.

A SkyShowtime kihagyhatatlan kínálatában elérhető legnagyobb kasszasikereket, a Jurassic World Dominion és a Top Gun: Maverick című filmeket megelevenítő, ingyenesen látogatható esemény a Millenáris Parkban április 7–10. között várja a dinoszauruszok és a repülés fiatal és idősebb rajongóit, akik a 12 méter hosszú, 4 méter széles és 4 tonna súlyú óriásdínóval fotózkodhatnak, vagy megcsodálhatják az örök kedvenc, Tom Cruise 3 méteres Top Gun pilótasisakját.

A SkyShowtime szolgáltatása az előfizetők számára közvetlenül elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS és Android-eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston, LG és Samsung tévéken, valamint a www.skyshowtime.com honlapon keresztül. Korlátozott ideig a skyshowtime.com oldalon keresztül az új előfizetők 50 százalékos kedvezményt kapnak a normál havidíj árából – egy életen át. Ez azt jelenti, hogy az ajánlatot igénybe vevők most 1999 forint helyett csak 999 forintot fizetnek havonta Magyarországon. A SkyShowtime "Fél áron Örökre" ajánlata csak korlátozott ideig érhető el, és feltételekhez kötött: https://www.skyshowtime.com/hu/terms/offers

A Top Gun: Maverick és a Jurassic World Dominion filmek más izgalmas tartalmak mellett elérhetők a SkyShowtime kínálatában.

Forrás: press

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés