SkyShowtime - Októbertől elérhető premierek

The Family Stallone

A filmtörténet legjellegzetesebb karaktereinek eljátszása után a háromszoros Oscar®-jelölt Sylvester Stallone beengedi a kamerákat az otthonába, hogy megörökítsék élete legfontosabb szerepében, apaként. Ebben az új sorozatban, amelynek főszereplői Sylvester Stallone, a három lánya és a felesége, egy asztalhoz ülhetsz Hollywood egyik leghíresebb családjával.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 8

AZ 1–2. RÉSZ OKTÓBER 2-TÓL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

The Family Stallone
The Family Stallone

Fleeting Lies

Egy hónappal az esküvőjét és közvetlenül a cégigazgatói kinevezését megelőzően, Lucíát (Elena Anaya) bemártja a szintén előléptetésre pályázó riválisa, Sandi (Quim Gutiérrez). Emiatt Lucíát ipari kémkedéssel vádolják meg, és azonnali hatállyal elbocsátják. Lucía élete és jövője száznyolcvan fokos fordulatot vesz, minden bizonytalanná válik, és hatalmas dilemmával találja szemben magát: hogy mondja el a párjának, Basiliónak (Hugo Silva) és az ő gyerekeinek, hogy karrierje derékba tört, és ami még ennél is rosszabb: már nem kapja meg azt a fizetést, amitől az egész család anyagi helyzete függ.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 8

AZ 1. RÉSZ OKTÓBER 9-TŐL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Fleeting Lies
Fleeting Lies

Special Ops: Lioness

Az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan sorozata, a Special Ops: Lioness története egy valós programon alapul. Egy kissé nyers, de szenvedélyes fiatal tengerészgyalogos, Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira) életéről szól, akit beszerveztek a Lioness Engagement Teambe, hogy beépülve segítsen lebuktatni a szervezetet. Zoe Saldaña játssza Joe-t, a Lioness program helyi vezetőjét, aki a női beépített ügynökök kiképzéséért, irányításáért és vezetéséért felelős. További szereplők: Michael Kelly, Morgan Freeman és Nicole Kidman.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 8

AZ 1. RÉSZ OKTÓBER 30-TÓL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Special Ops: Lioness
Special Ops: Lioness

Folytatódó sorozatok

Codename: Annika

Emma Haka finn nyomozó titkos kiképzése még mindig tart, amikor megbízást kap a stockholmi műkincs-kereskedelem korrupt világának felderítésére. A mindig nyugodt és összeszedett Emma a vadóc és szenvedélyes Annika Stormare szerepét játszva igyekszik közel férkőzni Rasmus Ståhlgren galériatulajdonoshoz, aki a korábban érinthetetlen pénzmosó, Blanko ellen indított ügy gyanúsítottja. Ahogy a nyomozás egyre mélyebbre sodorja Emmát az alvilágba, a régi énje és Annika közötti határok kezdenek elmosódni – új személyisége pedig rejtélyek kusza hálóját hozza magával. Hogy Blanko nyomában maradjon, Emmának olyan döntéseket kell hoznia, amelyek örökre megváltoztathatják a saját és szerettei életét – és közben meg kell próbálnia nem feladni önmagát sem.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 6

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Codename: Annika
Codename: Annika

Poker Face

A Poker Face egy 10 részes, minden héten újabb rejtélyt feldolgozó sorozat, amely a Natasha Lyonne által alakított Charlie történetét meséli el, aki különleges képessége révén felismeri, ha valaki hazudik. Plymouth Barracudájával útra kel, és minden egyes állomáson új szereplőkkel és megoldásra váró bűnténnyel találkozik. A sorozat írója, rendezője és vezető producere a többszörösen Oscar®-díjra jelölt filmrendező, Rian Johnson, aki a Knives Out filmek írója, rendezője és producere is egyben. A 10 részes rejtélysorozat főbb szereplői Lyonne mellett Adrian Brody, Benjamin Bratt, Joseph Gordon-Levitt, Simon Helberg és Ellen Barkin.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 10

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Poker Face
Poker Face

The Winner

A The Winner egy cseh-szlovák koprodukcióban készült családi vígjáték, amely egy kis európai ország kitalált miniszterelnökének, Hudák Viktornak (Ady Hajdu) a történetét meséli el, aki politikai karrierje befejeztével visszatér a mindennapi életbe. Amikor utódja radikálisan átalakítja a rendszert, amelyet ő egy életen át épített, hamarosan ráébred, hogy volt miniszterelnökként csak igen csekély befolyása van a dolgok menetére. Szeretné bebizonyítani magának, hogy még mindig fontos ember, ezért megpróbálja átvenni az irányítást az otthonában, ahol feleségével és három lányával él. De mivel oly sokáig volt távol tőlük, fogalma sincs arról, hogyan zajlanak a hétköznapok. Így egy olyan családot talál, amely már régen megszokta, hogy nélküle éljen, a nők pedig messze felülmúlják minden politikai ellenfelét, akikkel miniszterelnöki pályafutása során találkozott. További szereplők: Ivana Chýlková és Milan Ondrík.

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

The Winner
The Winner

Filmek

TÁR

A kétszeres Oscar®-díjas Cate Blanchett játssza a főszerepet ebben az új filmben, amelyet a háromszoros Oscar®-jelölt Todd Field (In the Bedroom Little Children) filmrendező írt és rendezett.

OKTÓBER 30-TÓL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

TÁR
TÁR

🎃 Halloweeni kínálat

Halloween

Jamie Lee Curtis Laurie Strode-ként tér vissza ikonikus szerepébe, és utoljára néz szembe Michael Myersszel, a titokzatos álarcos alakkal, aki azóta kísérti őt, hogy négy évtizeddel ezelőtt, Halloween éjszakáján egy hajszál híján tudott csak elmenekülni gyilkos ámokfutása elől. A horror atyja, John Carpenter vezető producerként és kreatív tanácsadóként vett részt a filmkészítésben, egyesítve erőit a horrorfilmek jelenlegi legismertebb producerével, Jason Blummal (Get Out, Split, The Purge, Paranormal Activity).

További filmek: Halloween Ends.

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

Halloween (2018)
Halloween (2018)

Smile

Miután szemtanúja lesz egy páciensét érintő bizarr, traumatikus incidensnek, dr. Rose Cutter (Sosie Bacon) ijesztő és megmagyarázhatatlan jelenségeket tapasztal. Ahogy az egyre elhatalmasodó rettegés kezdi átvenni az irányítást élete felett, Rose-nak a túlélés érdekében szembe kell szállnia felkavaró múltjával, hogy kiszabadulhasson ebből a szörnyű, új valóságból.

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

Smile (2022)
Smile (2022)

Paranormal Activity 2

Miután egy család úgy véli, többször is betörtek hozzájuk, biztonsági kamerákat szerel fel az otthonuk körül. Csakhogy rájönnek, hogy a szemük láttára kibontakozó események sokkal vészjóslóbbak, mint aminek elsőre tűntek.

További filmek: Paranormal Activity 3, Paranormal Activity 4, Paranormal Activity: The Marked Ones.

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

Paranormal Activity 2
Paranormal Activity 2

The Black Phone

Finney egy szégyenlős, de éles eszű 13 éves fiú, akit elrabol egy szadista gyilkos, és a hangszigetelt pincéjében tart fogva, ahol a sikoly nem sokat ér. Amikor egy, a hálózatról leválasztott telefon csörögni kezd a falon, Finney rájön, hogy hallja a gyilkos korábbi áldozatainak hangját. Ők pedig elszántak abban, hogy ami velük megtörtént, ne történhessen meg Finney-vel. A négyszeres Oscar-jelölt Ethan Hawke karrierje eddigi leghátborzongatóbb szerepében, Mason Thames pedig élete legelső szerepében mutatkozik be.

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

The Black Phone
The Black Phone

The Haunting

Az 1860-as években Hugh Crain iparmágnás finanszírozta a Hill House, egy gyönyörű, de félelmetes kastély felépítését, mert azt remélte, hogy egyszer majd a feleségével és gyermekeivel fog itt élni. Crain azonban rejtélyes körülmények között meghalt a Hill House-ban, és azóta is olyan pletykák keringenek, hogy a kastélyt gonosz szellemek kísértik. 130 évvel később dr. David Marrow (Liam Neeson), akit régóta foglalkoztat a Hill House legendája, három embert visz oda, hogy az alvászavarokat tanulmányozzák – legalábbis nekik ezt mondja. Theo (Catherine Zeta-Jones) kifelé bátornak mutatja magát, de hamar nyilvánvalóvá válik, hogy feszélyezi őt a Hill House baljós hírneve. Luke-nak (Owen Wilson) hamar szöget ver a fejébe a gondolat: ha tényleg az alvás tanulmányozásáról van szó, akkor miért jöttek egy kísértetházba?

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

The Haunting
The Haunting

The Purge

Ha minden évben lenne egy éjszaka, amikor bármilyen bűncselekményt elkövethetnél következmények nélkül, mit tennél? A The Purge című spekulatív thrillerben, amely egy család életének egyetlen éjszakáját követi nyomon, négy embert tesznek próbára, hogy kiderüljön, meddig mennek el önmaguk védelmében, amikor a gonosz külvilág betör az otthonukba. A bűnözés és a túlzsúfolt börtönök által sújtott Amerikában a kormány évente elrendel egy 12 órás időszakot, amikor minden bűncselekmény – többek között a gyilkosság is – legális.

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

The Purge
The Purge

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés