Novembertől megtekinthető sorozat és film premierek a skyshowtime-on

Fraiser

Az új sorozat, amelynek főszereplője és vezető producere Kelsey Grammer, Frasier Crane (Grammer) életének új fejezetéről szól. A főszereplő visszatér a Massachusetts állambeli Bostonba, ahol új kihívásokkal néz szembe, új kapcsolatokat alakít ki, és végre valóra váltja néhány régi álmát. Frasier visszatért! Grammer mellett az új sorozat főbb szereplői: Jack Cutmore-Scott, aki Frasier fiát, Freddyt alakítja; Nicholas Lyndhurst mint Frasier régi főiskolai barátja, Alan, akiből egyetemi tanár lett; Toks Olagundoye, aki Oliviát, Alan munkatársát, az egyetem pszichológiai tanszékének vezetőjét játssza; Jess Salgueiro, aki Freddy szobatársának, Eve-nek a szerepében jelenik meg; valamint Anders Keith, aki Frasier unokaöccse, David bőrébe bújt.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 10

AZ 1–2. RÉSZ NOVEMBER 3-TÓL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Fraiser
Fraiser

Előzetes: Link

Fellow Travelers

Az Oscar®-jelölt Ron Nyswaner (Philadelphia, Homeland) által, Thomas Mallon regénye alapján készült Fellow Travelers egy izgalmas szerelmi történet és politikai thriller két merőben különböző férfi hullámzó románcáról. Matt Bomer játssza a háttérpolitikusi karrierjét építő, karizmatikus Hawkins Fullert. Hawkins találkozik egy lelkes, idealista fiatalemberrel, Tim Laughlinnal (Jonathan Bailey). Kapcsolatuk akkor kezdődik, amikor Joseph McCarthy és Roy Cohn háborút indít az államellenesek és a szexuálisan deviánsok ellen, amivel kezdetét veszi a 20. századi amerikai történelem legsötétebb korszaka.

1 . ÉVAD

EPIZÓDOK: 8

AZ 1 . RÉSZ NOVEMBER 19-TŐL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Fellow Travelers
Fellow Travelers

Dreamland

A Dreamland egy érzelmekkel teli dráma négy együtt élő nővér titkairól, hazugságairól, szerelmeiről és céljairól. A film a brit tengerparti városban, Margateben játszódik, és a többgenerációs női kapcsolatok sötét komédiája. A legidősebb lánytestvér, Trish (Freema Agyeman) harmadszorra is teherbe esik, és két húga, Clare (Gabby Best) és Leila (Aimee-Ffion Edwards) édesanyjukkal (Frances Barber) és nagymamájukkal (Sheila Reid) mind körülötte ugrálnak. Amikor azonban másik testvérük, Mel (Lily Allen) váratlanul újra betoppan az életükbe, a stabil családi kötelékek veszélybe kerülnek.

1 . ÉVAD

EPIZÓDOK: 6

KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON. AZ 1 . RÉSZ NOVEMBER 21-TŐL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG.

Dreamland
Dreamland

Yellowjackets

A túlélőfilm, a pszichológiai horror és a felnőttéválás történetek műfajait egyesítő Yellowjackets egy tehetséges középiskolás lány focicsapat történetét követi nyomon, akik nem éppen szerencsés túlélői lesznek egy repülőgép-katasztrófának az északi vadon mélyén. A sorozat bemutatja, ahogy egy nehézségekkel küzdő, de sikeres csapat vad hordává alakul, miközben végigköveti a lányok életét is, amelyet 25 év elteltével próbálnak újra összerakni, ám a múlt valójában soha nem tűnik el. Ami a vadonban kezdődött, annak még koránt sincs vége.

1 . ÉVAD

EPIZÓDOK: 10

2. ÉVAD

EPIZÓDOK: 9

KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON. AZ 1 . ÉVAD ÖSSZES RÉSZE MEGTEKINTHETŐ OKTÓBER 14-TŐL . A 2 . ÉVAD ELSŐ RÉSZE OKTÓBER 28-TÓL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG.

Yellowjackets
Yellowjackets

Előzetes: Link

Folytatódó sorozatok

Codename: Annika

Emma Haka finn nyomozó titkos kiképzése még mindig tart, amikor megbízást kap a stockholmi műkincskereskedelem korrupt világának felderítésére. A mindig nyugodt és összeszedett Emma a vadóc és szenvedélyes Annika Stormare szerepét játszva igyekszik közel férkőzni Rasmus Ståhlgren galériatulajdonoshoz, aki a korábban érinthetetlen pénzmosó, Blanko ellen indított ügy gyanúsítottja. Ahogy a nyomozás egyre mélyebbre sodorja Emmát az alvilágba, a régi énje és Annika közötti határok kezdenek elmosódni – új személyisége pedig rejtélyek kusza hálóját hozza magával. Ahhoz, hogy Blanko nyomában maradjon, Emmának olyan döntéseket kell hoznia, amelyek örökre megváltoztathatják a saját és szerettei életét – és közben meg kell próbálnia nem feladni önmagát sem.

1 . ÉVAD

EPIZÓDOK: 6

AZ UTOLSÓ RÉSZ KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON LESZ ELÉRHETŐ NOVEMBER 4-ÉN.

Codename: Annika
Codename: Annika

Előzetes: Link

Fleeting Lies

Egy hónappal az esküvőjét és közvetlenül a cégigazgatói kinevezését megelőzően, Lucíát (Elena Anaya) bemártja a szintén előléptetésre pályázó riválisa, Sandi (Quim Gutiérrez). Emiatt Lucíát ipari kémkedéssel vádolják meg, és azonnali hatállyal elbocsátják. Lucía élete és jövője száznyolcvan fokos fordulatot vesz, minden bizonytalanná válik, és hatalmas dilemmával találja szemben magát: hogy mondja el a párjának, Basiliónak (Hugo Silva) és az ő gyerekeinek, hogy karrierje derékba tört, és ami még ennél is rosszabb: már nem kapja meg azt a fizetést, amitől az egész család anyagi helyzete függ.

1 . ÉVAD

EPIZÓDOK: 8

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Fleeting Lies
Fleeting Lies

Előzetes: Link

Poker Face

A Poker Face egy 10 részes, minden héten újabb rejtélyt feldolgozó sorozat, amely a Natasha Lyonne által alakított Charlie történetét meséli el, aki különleges képessége révén felismeri, ha valaki hazudik. Plymouth Barracudájával útra kel, és minden egyes állomáson új szereplőkkel és megoldásra váró, furcsa bűntényekkel találkozik. A sorozat írója, rendezője és vezető producere a többszörösen Oscar®-díjra jelölt filmrendező, Rian Johnson, aki a Knives Out filmek írója, rendezője és producere is egyben. A 10 részes rejtélysorozat főbb szereplői Lyonne mellett Adrian Brody, Benjamin Bratt, Joseph Gordon-Levitt, Simon Helberg és Ellen Barkin.

1 . ÉVAD

EPIZÓDOK: 10

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Poker Face
Poker Face

Előzetes: Link

Special Ops: Lioness

Az Oscar®-díjra jelölt Taylor Sheridan sorozata, a Special Ops: Lioness története egy valós programon alapul. Egy kissé nyers, de szenvedélyes fiatal tengerészgyalogos, Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira) életéről szól, akit beszerveztek a Lioness Engagement Teambe, hogy beépülve segítsen lebuktatni egy terrorista szervezetet. Zoe Saldaña játssza Joe-t, a Lioness program helyi vezetőjét, aki a női beépített ügynökök kiképzéséért, irányításáért és vezetéséért felelős. További szereplők: Michael Kelly, Morgan Freeman és Nicole Kidman.

1 . ÉVAD

EPIZÓDOK: 8

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Special Ops: Lioness
Special Ops: Lioness

Előzetes: Link

The Family Stallone

A filmtörténet legjellegzetesebb karaktereinek eljátszása után a háromszoros Oscar®-jelölt Sylvester Stallone beengedi a kamerákat az otthonába, hogy megörökítsék élete legfontosabb szerepében, apaként. Ebben az új sorozatban, amelynek főszereplői Sylvester Stallone, a három lánya és a felesége, egy asztalhoz ülhetsz Hollywood egyik leghíresebb családjával.

1 . ÉVAD

EPIZÓDOK: 8

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

The Family Stallone
The Family Stallone

Előzetes: Link

Filmek

The Super Mario Bros. Movie

A Despicable Me és a Sing animációs filmet gyártó stúdiótól, a Golden Globe-díjas Anya- Taylor Joy és a vígjátékmester, Chris Pratt és Charlie Day főszereplésével érkezik a Nintendo világsikerű videójáték-franchise-án alapuló ​ legújabb szórakoztató kalandfilm, amely Marióról, a bajszos vízvezeték-szerelőről és nyakigláb testvéréről, Luigiról szól, akik meg akarják menteni Barack hercegnőt a gonosz Bowsertől.

NOVEMBER 5-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

The Super Mario Bros. Movie
The Super Mario Bros. Movie

Renfield

A Drakula hűséges szolgájáról szóló modern szörnymesében Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, X-Men franchise) játssza Renfieldet, a történelem legnárcisztikusabb urának, Drakulának (az Oscar®-díjas Nicolas Cage) megkínzott szolgáját. Renfield kénytelen gondoskodni ura zsákmányáról, és teljesíteni minden parancsát, legyen az bármilyen lealacsonyító. Eljött azonban az ideje annak, hogy több évszázados szolgaság után Renfield kipróbálja, van-e élet a Sötétség Fejedelmének árnyékán túl is. Ehhez azonban ki kell találnia, hogyan váljon urától függetlenné.

NOVEMBER 19-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Renfield
Renfield

Infinity Pool

Az Emmy®-díjas Alexander Skarsgård és Cleopatra Coleman egy párt alakít, akik a tökéletes nyaralásukat élvezik egy kristálytiszta tengerparton, kiváló személyzettel, szikrázó napsütésben. A vonzó és egyben titokzatos Gabi (Mia Goth) vezetésével az üdülőterületen túlra merészkednek, ahol egy tragikus baleset történik és rádöbbennek, hogy a bűnözéssel szemben itt zéró tolerancia van: vagy kivégeznek, vagy ha elég gazdag vagy, akkor végig is nézheted, ahogy meghalsz.

NOVEMBER 27-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Infinity Pool
Infinity Pool

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés