Készül Hideo Kojima, Death Stranding filmje!


A Death Stranding 2019-ben jelent meg Playstation 4 konzolokra, azóta pedig a PC-s és Playstation 5-ös játékosok is élvezhették az alapjátékot vagy a Directors Cutot.
Megjelenésekor sok játékos kritizálta az átvezető videók mennyiségét és hosszát, illetve magát a gameplay-t is. Felerősödtek azok a hangok akik szerint Kojimának inkább filmet kellett volna rendeznie ebből.

Persze valószínűleg nem ezen hangok miatt, de tényleg elkészül a film, Kojima az A24-el közösen készíti el az élőszereplős alkotást.
Arról még nem tudni ki írja vagy rendezi, illetve bár nagyon valószínű hogy megmarad az eredeti casting, ezt se erősítették meg. Tervezett bemutató dátumról szintén nem volt szó. 
Kojima filmek iránti szeretete nem titok, a Death Stranding pedig az egyik legkiválóbb alapanyag megfilmesítésre az elmúlt néhány év játékai közül. Az A24 pedig évek óta kifogástalan minőséget szállít konzisztensen így ez egy álomszerű kombináció. Az egyetlen problémát majd a játék hossza okozhatja, a történet elég terjedelmes és amennyiben egy filmre terveznek valószínűleg meg kell ritkítani a játék sztoriját. 

De ez még a jövő zenéje, minden okunk megvan a bizakodásra, Kojima tweetje szerint legfőképp nem a játék rajongóit célozzák majd meg hanem mindenkit aki szereti a filmeket, és egy olyan Death Stranding univerzumot álmodtak meg amit csak nagyvásznon lehetne megvalósítani. Úgy legyen! 

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés