Megérkezett az utolsó Bad Boys 4 előzetes

A Bad Boys sorozat legújabb, izgalommal teli előzetese, a Bad Boys: Ride or Die, Will Smith és Martin Lawrence visszatérését hozza el, akikre ezúttal mindenki vadászik

Az Adil & Bilall rendezőpáros által jegyzett film utolsó előzetese egyértelműen jelez valamit: a két sztár, Mike Lowery és Marcus Barnett szerepében, ismét a veszély zónájában találja magát. A film új részében a két hősre nem csak a bűnözők és drogkereskedők, hanem az egész világ gazfickói leselkednek.

A színészgárda tovább bővült, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núñez és Joe Pantoliano mellett Eric Dane, Ioan Gruffudd és Rhea Seehorn is csatlakozott a csapathoz. Tasha Smith alakítja Marcus Burnett feleségét, aki Theresa Randle-t váltja a franchise korábbi részeiben.

A rendezők ígérete szerint a Bad Boys: Ride or Die könnyedebb hangulatot, és ugyanakkor nosztalgiát is visz a mozivászonra, több humorral fűszerezve. El Arbi szerint a cél, hogy a nézők jókedvűen távozzanak a moziból, és Martin Lawrence karakterének íve is új magasságokba emelkedik ebben a részben.

Az előzetesben Marcus figyelmezteti Mike-ot, hogy vihar közeleg, de ők készen állnak a változásokra. Amikor rájönnek, hogy megbízható barátjuk, Conrad Howard kapitány (Joe Pantoliano) gyilkosság áldozata lett, a Bad Boys-nak fel kell készülniük arra, hogy ők lehetnek a következő célpontok.

A tét magas, Mike és Marcus egy korrupt bűnözői szindikátus ellen kell, hogy felvegyék a harcot, miközben a rendőrség is a nyomukban van. A Bad Boys: Ride or Die előzetese azt ígéri, hogy a nézők nem maradnak izgalom nélkül.

Az akciófilm 2024. június 7-én, Róbert napon érkezik a mozikba.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés