Az előzetes alapján a DC olcsó látványvilággal dobta be a mozikba a Blue Beetle-t

Megjelent a DC-féle Blue Beetle filmjének trailere, melyben Xolo Maridueña mutatják be Jaime Reyes szerepében, valamint feltárja a szuperhős eredettörténetét és szuperképességeit.

A DCEU a végéhez közeledik, egy új DC-univerzum már úton van James Gunn és Peter Safran vezetésével. ámbár egy projekt hirtelen megmutatta a fehérkés vagy inkább sárga fogait a mai napon, amely James Gunn új DC-univerzumába még simán bele is tartozhat a Beetle-projekt, már ha lesz annyi szerencséje. A Blue Beetle-t, vagy Kék Bogárt, akit Xolo Maridueña alakít a DC egyik kiemelkedő latin-amerikai szuperhőseként láthatunk majd filmvásznon. A ma közzétett trailer bemutatta a közönségnek a frissen végzett főiskolás karakterét, aki egy idegen szkarabeusszal való találkozása után szupererős páncélt és szuperképességet kapott. Időközben rájön miért küldték azt a bizonyos szkarabeuszt a Földre (tiszta Pókemberes eredettörténet khm - szerk.). A képregényekben a főhősünk a texasi El Pasóban él, de a filmben a projekt számára létrehozott Palmera Cityben fog lakni.


A Gareth Dunnet-Alcocer forgatókönyve alapján készült DC-filmet Angel Manuel Soto rendezi. A Blue Beetle-t eredetileg az HBO Max számára forgatták le, de a filmet végül áttették a DC-féle mozivilágba. Ez lesz az első olyan DC-film, amely A Flash után kerül a mozikba.

A Cobra Kai színésze, Xolo Maridueña a főszereplője az Angel Manuel Soto rendezte és a Gareth Dunnet-Alcocer által írt filmnek. Ez a DC első olyan filmje, amelynek középpontjában egy latin szuperhős áll, Jaime Reyes családja pedig akár kulcsfontosságú szerepet kaphat a filmben.

A legnagyobb DC 'easter eggs"-je Ted és Dan Garrett Blue Beetle jelmezének felfedése. Azt még nem tudni, hogy Ted és Dan szerepelnek majd a filmben. Elképzelhető, hogy Harvey Guillén játssza egyiküket, mivel a karakterét egyelőre még titokban tartják.

A filmet augusztus 18-tól láthatjuk a mozikban.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés