Megérkezett a várva várt Secret Invasion első évadának az előzetese

A legújabb Marvel-sorozat premierje június 21-én lesz a Disney Pluszon, amiben Samuel L. Jackson ismét Nick Fury szerepét alakítja Emilia Clarke, Olivia Colman, Don Cheadle, Martin Freeman, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders és Kingsley Ben-Adir mellett.

A sorozat Jackson általi Nick Fury szerepét követi nyomon, aki néhány ismerős arccal egy összeesküvés-leleplezésén dolgoznak. A cél megállítani a beszivárgó Skrull csapatokat, akik akár magát az amerikai elnököt is képesek leutánozni képességük segítségével. A Skrull hadműveletért Gravik felel - a lázadó Skrullok egyik legnagyobb csoportját vezeti -, aki meg van arról győződve, hogy fajuk védelmének legjobb módja, ha beszivárognak a Földre és elveszik annak minden erőforrásait.
"Azt hiszem, Maria Hillnek tényleg elfogyott a türelme" - tette hozzá Smulders, aki az egykori S.H.I.E.L.D. ügynököt, Maria Hillt alakítja. "Mindig is nagyon szoros volt a kapcsolata Nick Furyval, [de] ő már olyan régóta nincs itt, és ő csak rohangál, meg tüzet oltogat".
Smulders hozzátette, hogy a rajongóknak egy ember központú cselekményre kell számítaniuk a komorabb hangvételű sorozatban, amiben igazi, emberi hősök fognak tündökölni, majd pedig elbukni.


Az első trailer egy akciódús, darkos,  kémkedésen alapuló háborút ígér, amelyben Fury lesz az utolsó védője az emberiségnek.. Az előzetes Emilia Clarke karakterét, G'iah-t is bemutatta, aki nem más, mint Talos lánya.
"Ezek az emberek sok mindent megígértek már régen, és nem sok minden történt azóta. Szóval érthető, hogy kialakult némi neheztelés" - mondta Clarke. "Rengeteg érzelem él benne, és a karakterének sok konfrontatív aspektusa van, ami a körülményekből fakad. Megérted, hogy miért vannak olyan érzései, amilyenek".
Az MI6 magas rangú ügynökét és Fury régi szövetségesét is leleplezték a hétfő hajnal érkezett trailerben, de ez még nem minden, hiszen a közkedvelt amerikai patrióta, War Machine visszatér a Secret Invasion-ben, akit természetesen Don Cheadle alakít majd. Coleman MI6-os alakításáról és karakteréről Jackson-nak meg van a saját véleménye, és ezzel cukkolta a rajongóit:
 "Ez olyan valaki, akit még sosem láttál". Hozzátette: "Hidegvérű, és egyszerűen élvezi, hogy ő az a személy".
A Secret Invasion premierje június 21-én lesz a Disney+-on.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés