Ezt a modernkori kémsorozatot még Tom Cruise és Matt Damon is megirígyelné

A Prime Video nemrég mutatta be az új, akciódús előzetesét a közelgő, nagyszabású kémdrámához, a Citadelhez. A monumentális sorozat premierje április 28-án veszi kezdetét, amihez május 26-ig, minden pénteken, hetente új epizódok jelennek majd meg. A Citadel executive producere a Russo testvérek AGBO-ja és a sorozat showrunnere David Weil lesz, a főszerepekben pedig Richard Madden és Priyanka Chopra Jonas, valamint Stanley Tucci, illetve Lesley Manville látható. A Citadel világszerte több mint 240 országban és területen lesz látható. 

Nyolc évvel ezelőtt a Citadel ügynökség csoportja elbukott. A független globális kémügynökséget a Manticore nevezetű hatalmas szindikátus számolta fel, akiknek tagjai az árnyékból irányítják a világ társadalmát. A Citadel bukásával Mason Kane (Richard Madden) és Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas) elit ügynökök emlékeit kitörölték, akik csak hajszál híján menekültek meg a halálos felszámolástól. Azóta is rejtőzködnek, új személyazonosság építettek ki, nem is tudva a közös múltjukról. Főhősünk időközben találkozik volt Citadellás kollégájával, Bernard Orlick-kal (Stanley Tucci), akinek kétségbeesetten szüksége van a segítségre, hiszen a célja megakadályozni a Manticore új világrendjének létrehozását. Mason felkeresi egykori társát, Nadiát, és a két kém közös küldetésbe kezd, ami a Manticore megállítása érdekében a világ minden tájára elviszi őket, miközben egy titkok, hazugságok és egy veszélyes, de halálos szerelemre épülő kapcsolattal kell megküzdeniük. 

Az Amazon Studios és a Russo testvérek AGBO-jának belül, a Citadel című sorozatot Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot és Scott Nemes készíti, a sorozat showrunnere és executive producer pedig David Weil.

A Richard Madden és Priyanka Chopra Jonas főszereplésével, valamint Stanley Tucci és Lesley Manville főszereplésével készült Citadella egy mérföldkőnek számító globális franchise debütálásának számít a Prime Video streamingen. Érdemes lesz majd a széria pályáját követnünk, van is egy ízelítőnk belőle:

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés