Új sorozat érkezik a Skyshowtime-ra Special Ops: Lioness címmel

 Az Oscar®-jelölt Taylor Sheridan által készített Special Ops: Lioness (korábbi cím: Lioness) főszereplője és vezető producere Zoe Saldaña, aki mellett a vezető producerként szintén közreműködő, Oscar®-díjas Nicole Kidmant, Laysla De Oliveirát és az ugyancsak Oscar®-díjas Morgan Freemant is láthatjuk a főbb szerepekben.

A várva várt kémthriller sorozat kizárólag a SkyShowtime-on lesz látható még ebben az évben.

Special Ops: Lioness

Megjelentek az első képek az immár hivatalosan is Special Ops: Lioness (korábbi nevén Lioness) című, várva várt kémthriller sorozatból, amelyet még az idén kizárólag a SkyShowtime kínálatában lehet majd megnézni. Az Oscar®-jelölt Taylor Sheridan által készített eredeti sorozat főszereplője és vezető producere, Zoe Saldaña mellett vezető producerként is közreműködő, Oscar-díjas Nicole Kidman, Laysla De Oliveira és a szintén Oscar-díjas Morgan Freeman játssza a főbb szerepeket. A Special Ops: Lioness az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios gyártásában készül.

Special Ops: Lioness egy valós programon alapul és Cruz Manuelos (De Oliveira), egy kemény, de szenvedélyes fiatal tengerészgyalogos mindennapjairól szól, akit azért szerveztek be a Lioness csapatába, hogy segítsen egy terrorista szervezetet belülről felszámolni. Saldaña Joe-t alakítja, a Lioness program vezetőjét, akinek feladata a beépített női ügynökök kiképzése és irányítása.

Special Ops: Lioness szereplői Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur és Hannah Love Lanier valamint az Emmy-díjra® jelölt Michael Kelly visszatérő szerepben. A sorozat vezető producerei Taylor Sheridan, David C. Glasser, Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, Geyer Kosinski, Michael Malone és John Hillcoat.

A kémthriller a legújabb darabja a Sheridan-sorozatok SkyShowtime-on elérhető, egyre bővülő kínálatának, amelyben az 1883, az 1923, a Mayor of Kingstown, a Tulsa King és a Yellowstone is megtalálható.

Forrás: Press

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés