Készül a Watch Dogs film

A Watch Dogs film egy izgalmas projektnek ígérkezik, amely az Ubisoft népszerű videojáték-sorozatán alapul: a hackerek világába kalauzolja el a nézőket. A filmről nemrégiben több részlet is napvilágot látott, amelyek alapján nagy potenciálja van, hogy egy sikeres és minőségi adaptáció legyen.

A Watch Dogs film rendezője Mathieu Turi lesz, aki egy francia műfaji stílus rendező, korábban olyan filmeket készített, mint a Hostile, a The Deep Dark, és a Gueules Noires. Turi jelenleg egy másik videojáték-adaptáción is dolgozik, ez nem más, mint az A Plague Tale: Innocence televíziós sorozatán, egy középkori horror történetet mesél el. Turi tehát nem idegen a videojátékok világától, és érdekes látásmódot hozhat a Watch Dogs filmhez is.

A Watch Dogs film forgatókönyvét Christie LeBlanc írja, aki a Netflix Oxygen című sci-fi thrillerének volt a ötletelője. LeBlanc képes olyan történetet írni, amely lebilincseli a nézőket, és bevonja őket a főhős küzdelmébe. A Watch Dogs film forgatókönyvét Victoria Bata dolgozta át, aki egy feltörekvő írói személyiség.


A Watch Dogs film főszereplője Sophie Wilde, aki a Talk to Me című horrorfilm főszereplője volt. A Talk to Me egy kritikailag és kereskedelmileg is sikeres film volt, amely egy fiatal nőről szólt, aki paranormális jelenségeket tapasztal, miután beszélgetni kezd egy rádióval. Wilde lenyűgöző alakítást nyújtott a filmben, és BAFTA-jelölést és AACTA-díjat is kapott érte. Wilde más filmekben és sorozatokban is szerepelt, mint a The Portable Door, a Boy Swallows Universe, és a Babygirl. Wilde tehát egy tehetséges és karizmatikus színésznő, aki megfelelő lehet a Watch Dogs film főhősének.

A Watch Dogs film cselekményének részletei még nem ismertek, de a videojáték-sorozat alapján valószínű, hogy a film egy hacker vagy egy hacker csoport történetét fogja elmesélni, akik a ctOS nevű hálózatot használják, hogy információkat szerezzenek és elektronikus eszközöket irányítsanak, hogy szembeszálljanak a korrupt szervezetekkel és gonosz egyénekkel. 

A Watch Dogs mozi valószínűleg egy modern városban játszódik majd, ahol a technológia és a bűnözés egyaránt jelen van. A film remélhetőleg hű marad a videojáték-sorozat hangulatához és stílusához, és izgalmas és látványos akciójeleneteket, humoros és érzelmes pillanatokat, és egy fordulatos és érdekes történetet kínál majd a nézőknek.

A filmről még nem tudni, hogy mikor kerül bemutatásra, de remélhetőleg hamarosan több információt kapunk róla.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés