Ígéretes lesz a Fallout sorozat a legfrissebb előzetese alapján

A Fallout-sorozat egy izgalmas projekt, amely a Bethesda Softworks videojáték-franchise-án alapul, a Prime Video új sorozata a poszt-apokaliptikus világba kalauzolja el a nézőket. 

A Fallout-sorozat rendezője Jonathan Nolan, aki a Westworld című sci-fi sorozat egyik alkotója és rendezője volt. Nolan a Fallout-sorozat első három epizódját rendezte, ráadásul Lisa Joy-jal, a Westworld másik alkotójával együtt executive producerként is dolgozik a sorozaton. Nolan és Joy a Kilter Films produkciós cégükön keresztül készítik a sorozatot, amely korábban olyan alkotásokat készített, mint a The Peripheral és a The Final Girl Support Group. Nolan és Joy tehát tapasztaltak a sci-fi és a thriller műfajokban, és érdekes látásmódot hozhatnak a Fallout-témájában.

A Fallout-sorozat forgatókönyvét Geneva Robertson-Dworet és Graham Wagner jegyzi, akik egyben a sorozat társalkotói és executive producerei is. Robertson-Dworet korábban olyan filmeket írt, mint a Captain Marvel, a Tomb Raider és a Chaos Walking, amelyek mind sci-fi vagy akció műfajúak, és elég sikeresek is voltak nemcsak a pénztáraknál. Wagner pedig olyan sorozatokban dolgozott, mint a Silicon Valley, a Portlandia és a The Office, amelyek mind nagyszerű vígjátékok voltak. Robertson-Dworet és Wagner tehát különböző stílusokat képviselnek, de talán ez segíthet nekik egyensúlyt teremteni a sorozat hangulata és humora között.


A Fallout-sorozat főszereplője Ella Purnell, aki Lucy-t, egy fiatal Vault Dweller-t alakítja, ő lesz a sorozat főhőse. Purnell korábban olyan filmekben és sorozatokban szerepelt, mint a Miss Peregrine különleges gyermekei, a Sweetbitter és a Belgravia, amelyek mind drámai műfajúak voltak. 

Purnell tehát egy tehetséges és karizmatikus színésznő, aki megfelelő lehet a Fallout-sorozat főhősének. A sorozat másik főszereplője Aaron Moten, aki Maximus-t, egy Brotherhood of Steel lovagot alakítja, aki Lucy társa lesz a sorozatban. Moten korábban olyan sorozatokban szerepelt, mint a The Good Wife, a Mozart in the Jungle és a Disjointed, amelyek mind drámai vagy vígjátéki műfajúak voltak. Moten tehát egy sokoldalú és tapasztalt színész, aki érdekes karaktert hozhat a Fallout-sorozatba.

A Fallout-sorozat cselekményének részletei még nem ismertek, de a videojáték-franchise és az előzetes alapján valószínű, hogy a sorozat egy nukleáris háború utáni világot mutat be, ahol az embereknek bunkerben kell élniük, hogy megvédjék magukat a sugárzástól, a mutánsoktól és a banditáktól. A sorozat valószínűleg Lucy történetét követi majd nyomon, aki elhagyja a Vault-ját, hogy felfedezze a veszélyes és vad Los Angeles-i Wasteland-et. A sorozat remélhetőleg hű marad a videojáték-franchise hangulatához és stílusához, izgalmas és látványos akciójeleneteket, humoros és érzelmes pillanatokat, illetve egy fordulatos, érdekes történetet kínál majd a nézőknek.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés