Itt van a Gladiátor 2 látványos előzetese, még egy orrszarvú is szerepel benne

A Paramount Pictures bejelentette, hogy a ‘Gladiátor II’ című filmjük, Ridley Scott rendezésében, Paul Mescalt, Pedro Pascalt és Denzel Washingtont is viadalra hívja az arénában. A 2000-es történelmi eposz folytatása, amely Russell Crowe főszereplésével öt Oscar-díjat zsebelt be, újabb izgalmas csatákat ígér.

Paul Mescal Luciusként, Pedro Pascal pedig Marcus Acaciusként tűnik fel a filmvásznon, amelynek első előzetese már megmutatja a kardok csattanását és az epikus küzdelmeket. A mozikban november 22-től lesz látható a történelmi dráma, melyben olyan neves színészek kaptak szerepet, a már említett Mescal, illetve Pedro Pascal, Denzel Washington, Joseph Quinn és Connie Nielsen. 

A film az ókori Rómában játszódik, több évtizeddel az első rész eseményei után, és Lucius életét követi nyomon, aki a Commodus császár felnőtt fiaként és Marcus Aurelius unokájaként Numidiában él családjával. Egy sorsfordító invázió után rabszolgasorba kerül, és Maximus nyomdokain haladva gladiátorként küzd meg a szabadságáért.

A ‘Gladiátor II’ rendezője, Ridley Scott, David Scarpa forgatókönyvéből dolgozott, a producerek között pedig olyan nevek szerepelnek, mint Scott maga is, de feltűnik Lucy Fisher, David Franzoni, Michael Pruss és Douglas Wick. 

A Paramount a CinemaConon mutatta be a folytatás képkockáit, ahol Scott elmondta, hogy a film “lehet, hogy még rendkívülibb, mint az első”, és hogy a több mint két évtizedes várakozás után a folytatás “megéri a várakozást”.

A ‘Gladiátor II’ a Paramount számára jelentős vállalkozás, különösen most, amikor a stúdió anyavállalatát egy, a Skydance által vezetett konzorcium fogja megvásárolni. A film költségvetése a forgatás során nőtt, amelyet a Hollywood-i sztrájkok miatt tavaly felfüggesztettek. Az első ‘Gladiátor’ a 2000-es év második legnagyobb bevételű filmje volt, több mint 465 millió dolláros globális bevétellel.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés