Befutott az 'Agatha All Along' előzetese


A Marvel Moziverzum rajongói izgatottan várták a titokzatos és hatalmas erővel bíró Agatha Harkness (Kathryn Hahn) önálló történetét, amely most végre betekintést enged a varázslatok és árnyékok világába. A sorozat, amelynek megjelenése eredetileg 2023 végére volt tervezve, végül 2024 őszén kerül bemutatásra, de az első előzetes már most megmutatja, hogy Agatha készen áll arra, hogy újra a figyelem középpontjába kerüljön.

A “WandaVision” fináléjában Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) által rákényszerített varázslatból felébredve Agatha nemcsak önmagára talál, hanem új terveket is szövöget. Azonban egy váratlan akadályba ütközik: elvesztette varázserőit, ami számára, aki hozzászokott a hatalomhoz, nem kis csalódást okoz. Új kalandjai során számos ismerős és új szövetséges arc bukkan fel: Lilia (Patti LuPone), a jövendőmondó boszorkány; Jennifer Kale (Sasheer Zamata); és Rio Vidal (Aubrey Plaza), akik mind hozzájárulnak Agatha útjának alakulásához. A varázslatos cselekmények és a kaotikus boszorkánycoven garantáltan magával ragadják a nézőket.

Kathryn Hahn lelkesedése Agatha karakterének fejlődése iránt érezhető, hiszen a színésznő izgatottan várja, hogy a korábban Agnesként ismert boszorkány hogyan bontakozik ki és válik a saját sorozatának főszereplőjévé.

Hahn, a “WandaVision” teljes sorozatának DVD-jén megjelent extra anyagban osztotta meg, hogy mennyire örült, amikor a Disney felvetette neki az Agatha-központú spin-off ötletét. A sorozat iránti rajongói lelkesedés és a péntek esti műsorsáv kihívásai ellenére is elért sikerek Hahnt arra ösztönzik, hogy az “Agatha All Along” minden család számára várt műsorrá váljon. Ha minden jól megy, Agatha első kalandja csak az első lépés lesz egy hosszú és izgalmas úton.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés