Leleplezték Harrison Fordot az Amerikai kapitány 4 forgatásán

Az Amerika kapitány: Új világrend című film forgatási képeken először láthatjuk Harrison Fordot, amint hivatalosan is csatlakozott a Marvel Cinematic Universe-hez, azaz az MCU-hoz. Az MCU ötödik fázisa a Hangyaember és a Darázs: Quantumania filmmel indult be igazán, a The Multiverse Saga részeként. Míg az egyik trilógia, a Chris Evans-féle Amerika kapitány-filmek befejeződtek. Most Anthony Mackie által alakított Sam Wilson lesz az új Amerika kapitány, melynek szólófilmje már forgatás alatt áll. 

Az Amerika Kapitány: Új világrend című filmben Harrison Ford lesz Thaddeus "Thunderbolt" Ross szerepében. Mivel a fő forgatás már javában zajlik, a Just Jared megtudta szerezni az első képet, melyen Ford éppen sétál.


A Star Wars és az Indiana Jones sztárja veszi át Thunderbolt Ross szerepét a nemrég elhunyt William Hurt-től. Az Amerika kapitány: New World Order forgatási fotói első pillantást engednek Tim Blake Nelson MCU-s visszatérésére - Samuel Sterns szerepében.

Ross MCU-s megjelenései során mindvégig félig-antagonistaként szolgált, ő fogja képviselni a szükséges jót és rosszt is egyben. Viszont ebben a filmben az MCU teljesen új pozícióba helyezi majd Ross karakterét. Kevin Feige, a Marvel Studios vezetője ugyanis elmondta, hogy Harrison Ford karaktere az Egyesült Államok elnöke lesz. Ez a meglehetősen furcsa helyzet nyilvánvalóan érdekes helyzetbe hozza őt és Samet. A cselekmények természetesen jóval a Sólyom és a Tél katonája című sorozat történései után veszik fel a fonalat.

Pletykáltak arról is, hogy Ford valahogyan szerepet kaphat egy önálló MCU spin-off projektben, egy Thunderbolts filmben is.  A képregényekben egyébként Ross a neves Marvel-csapat tagja, akinek még kérdéses, hogy szerepelne egy esetleges Thunderbolts-filmben. Mivel Ford alakítja az egyik meglehetősen utálatos karaktert, nem lenne meglepő, ha az elnöki posztján kívül is túl szerepeltetnék további MCU/Disney+ projektekben egyaránt.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés