A Max debütálásának napján jelenik meg streamingre a Shazam 2

Shazam! Az istenek haragja című film a Warner Bros Discovery újonnan átkeresztelt streaming szolgáltatásán, a Max-on fog debütálni. A film egyébként már elérhető digitálisan, ám a blu-ray DVD megjelenése májusban esedékes, vagyis a Max elindításával együtt kerül a streaming szolgáltatásba. A Zachary Levi főszereplésével a mozi csak márciusban került a mozikba, miután előbb a világjárvány, majd a Warner Bros és a Discovery nagy fúziója miatt, valamint a DC káosznak köszönhetően sorozatos késések és csúszások után került be a mozikba.

Bár az újonnan alakult Warner Bros Discovery egyik első nagy dobásaként emlegették a Shazam! Fury of The Gods. ami ugye nem tudott érvényesülni a kasszáknál, és nem gyűjtötte be a várt közönséget sem. Világszerte alig több, mint 130 millió dollárt kapart össze, és minden bizonnyal a késések miatt szenvedett, valamint amiatt, hogy a DCU terv létrejött időközben.

A film a 2019-es eredeti film sikere után kapott zöld utat, a rendező David F. Sandberg és a szereplők visszatérnek. Az eredeti film eseményeit követően a Shazam! Fury of the Gods című filmben Billy és nevelőtestvérei még mindig szuperhősös felnőtt alteregójukhoz igazodnak és ragaszkodnak, miközben zsonglőrködnek saját magukkal is, hiszen tinik, szinte még csak gyerekek. Ahogy Pán Péter feldolgozásaiban mondták a gyerekhősök, sosem akarnak felnőni. Ez itt is beigazolódni látszik, hiszen a testvérek közül csak a nővérük veszi komolyan a nagy betűs életet. A dolgok megváltoznak, amikor Atlasz bosszúálló lányai megérkeznek a városba... 

A játék első 10 percének megjelenése alapján frissnek és szórakoztatónak tűnik, mégis az általános konszenzus az, hogy a folytatás sok szinten rosszabb, mint az eredeti film. A játékfilmet még jobban megviseli, hogy a rajongók egyáltalán nem biztosak a karakterek sorsában, tekintve, hogy James Gunn és Peter Safran már bejelentették új elképzelésüket a DC univerzumról. 

Shazam! Az istenek haragja május 23-án mutatkozik be a Maxon. A magyar HBO Max streamingre még nem történt hivatalos bejelentés, de ha minden szerencsésnek tűnik, csak nem lesz majd belőle nagy késés.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés