Hivatalos előzetes érkezett a True Detective: Night Country új évadához

A kult sorozat új évadának főszerepében a kétszeres Oscar-díjas Jodie Foster.

Az HBO nyilvánosságra hozta saját gyártású, True Detective: Night Country című drámasorozatának első hivatalos előzetesét. A sorozat főszerepeiben Jodie Foster, Kali Reis, Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star Lablanc, Aka Niviâna, Anna Lambe és Joel D. Montgrand látható Christopher Ecclestonnal és John Hawkes-szal. A sorozat showrunnere, írója és rendezője Issa López.

Összefoglaló: Amikor az alaszkai Ennisben leszáll a hosszú téli éj, nyom nélkül eltűnik az a nyolc férfi, akik a tsalali sarkvidéki kutatóállomást üzemeltették. Az ügy felgöngyölítéséhez Liz Danvers (Foster) és Evangeline Navarro (Reis) nyomozóknak szembe kell nézniük a saját magukban rejlő sötétséggel és felszínre kell hozniuk az örök jég alatt rejlő terhes igazságokat.

Alkotóka sorozat showrunnere, írója és rendezője Issa López; főszereplője és executive producere Jodie Foster. További executive producerek: Barry Jenkins, Adele Romanski és Mark Ceryak a PASTEL részéről; Mari Jo Winkler, Chris Mundy, Alan Page Arriaga, Steve Golin, Richard Brown, Woody Harrelson, Matthew McConaughey, Cary Joji Fukunaga és Nic Pizzolatto. Producerek: Princess Daazhraii Johnson, Cathy Tagnak Rexford és Sam Breckman. 

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés