Adam Driver játszaná el Robert De Niro karakterét a Szemtől szemben folytatásában

Michael Mann a hírek szerint a Heat 2 rendezője szeretne lenni, miközben Adam Driver-rel jelenleg is tárgyalások folynak, hogy eljátszhassa Robert De Niro karakterének szerepét az eredeti filmből. A régóta készülgető Heat folytatása nagy lépést tett előre. A Deadline jelentése szerint a Warner Bros. most már hivatalosan tárgyalásokat folytat Michael Mann-nal arról, hogy a Heat 2 filmet megrendezhesse, közel három évtizeddel az eredeti film 1995-ös bemutatása után. Ráadásul Mann írt egy regényt a Heat 2-ről, amely tavaly nagy példányszámban el is fogyott, amit természetesen azt a következményt hozta el a készítők számára, hogy filmre vihessék. A regény valószínűleg a Heat folytatásának filmváltozatához szolgál majd alapjául.

Mann következő filmjének a főszereplője, a Ferrari című film sztárja, Adam Driver állítólag a fiatal Neil McCauley szerepére pályázik. Az eredeti Heatben Robert De Niro játszotta a karrierista bűnöző, Neil McCauley-t, Al Pacino pedig a Los Angeles-i rendőrség hadnagyát, Vincent Hannát. A Heat története a két fél konfliktusát követi nyomon.

"Szeretem ezeket a srácokat, de hat évvel fiatalabbnak kellene lenniük" - mondta Mann a De Niro és Val Kilmer visszatéréséről, bár Kilmer azt mondta, hogy jó móka lenne részt venni a Heat 2-ben.


"Imádom Michael Mannt. Remekül kijövünk egymással, és nagy a bizalmunk" - mondta Kilmer az IGN-nek.

A Heat 2 egyszerre előzményfilm és folytatás lenne az eredeti filmnek, és mélyebben belemerülne az rablós eseményekbe, amelyek a Heatben történtek volna. A Heat folytatását hivatalosan még nem jelentették be, és egyelőre nincs premier dátuma sem.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés