Berobbant az Extraction 2 első előzetese

Chris Hemsworth Tyler Rake-ként újra visszatér, amit nagyon jól érzékeltet az Extraction 2 első hivatalos előzetese, melyben a színész szó szerint lángba borul. A folytatást megint csak a kaszkadőrből lett rendező, Sam Hargrave rendezi, a producerek pedig nem mások, mint Joe és Anthony Russo. Az Extraction 2-ben Rake új küldetésre indul, és az előző filmben látott nyüzsgő indiai város utcáit egy havas, hideg és hófödte Kelet-európai helyszínre cseréltek le.

Az Extraction 2 premierjének közeledtével a Netflix most bemutatta a folytatásnak a teljes trailerét, amelyben hosszabb ideig betekintést nyerhetünk a börtönharcokba, valamint Rake sebesüléseinek maradandó hatásait mutatja be. A hab a tortán, amikor a jégen csúszó Tyler mobilis nagypapival éppen szét szed egy helikoptert, ami látványosan a jeges tenger alá zuhan be.

Vajon mi történt Rake-kel, hiszen a nyakán egy lőtt seb található, ráadásul bele zuhant egy folyóba is, ezek után pedig nagyon eltűnt, aminek az okát remélhetőleg a folytatásban majd részletezni fogják. A friss előzetesben, flashback során egy titokzatos hang is hallható, hogy hősünk klinikailag meghalt már, sőt, egy rövid időre még kómában is volt. 

Lehet, hogy Rake klinikailag agyhalott volt, de úgy tűnik, ez nem befolyásolta azt a képességét, amikor szemrebbenés nélkül képes tucatnyi ellenfeleket kiiktatni. A videóelőzetesből egyelőre az sem derült ki, hogy a fiatal nőt miért is kellene kiszabadítani a börtönből, viszont vannak utalások, ugyanis a tavaly megosztott szinopszisból kiderülhetett, hogy egy grúz maffiózó lesz a film központi rosszfiúja, aki minden áron a fiatal csajra és családjára akar törni. Egyre közeledik az Extraction 2 Netflixes premierje, remélhetőleg addig még megtudunk további infókat, képeket és jeleneteket a híres akciófilm folytatásról.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés