Csak 2025 után jöhet a Peacemaker második évada

James Gunn szerint a rajongóknak még pár évet várniuk kell a Peacemaker 2. évadának megjelenését illetően. A John Cena vezette sorozat második évada nem szerepelt a Gunn által nyilvánosságra hozott, feltérképezett DCU Phase 1 ütemtervben, ami miatt a rajongók azon tűnődtek, hogy vajon kasszát kapott volna a sorozat. Gunn szerint a sorozat még nagyon is él, de nem kaphat második évadot a DCU más projektjeinek prioritása miatt. Ez az jelenti, hogy a Peacemaker című sorozat nem kap kasszát, és Gunn beannektálja végül a DCU részeként, vélhetőleg a DCU Phase 2/Chapter 2-be az HBO Max egyik legkedveltebb sorozatát. 

A DC Studios társ-vezérigazgatója és a Peacemaker showrunnerje, James Gunn a Twitteren keresztül megerősítette, hogy a Peacemaker 2. évada csak a Superman: Legacy megjelenése után debütálhat. Egy rajongó a Twitteren kérdezte Gunnt a Peacemaker jelenlegi állásáról, és arról, hogy egyáltalán megjelenik-e a sorozat. Gunn erre azt válaszolta, hogy "Igen, a Superman után".

A Superman: Legacy 2025. július 11-én kerül a mozikba, így azzal, hogy Gunn megerősítette, hogy a Peacemaker a nagyképernyős játékfilm után fog megjelenni, a rajongók számíthatnak rá, hogy valamikor a premier után láthatják majd Cenáékat újra.

Közben megtudtunk ezt-azt a Waller című spin-offról is, hiszen egy másik tweetelő Viola Davis címszereplőjéről szóló Peacemaker mellékhajtásáról is kérdezte Gunnt - konkrétan arról, hogy még mindig a Superman előtt tervezik-e a megjelenését. Gunn visszacsiripelt a rajongónak, és azt mondta: "Ha időben elkészül, akkor igen".

Ez tovább erősíti, hogy a Wallerben történtek a Peacemaker első két évada között játszódnak majd, ahogy azt Gunn korábban már kijelentette. Jelenleg úgy tűnik, hogy a Peacemaker 2. évadának megjelenési dátuma attól függ, hogy mikor jelenik meg a Waller és a Superman Legacy.

Gunn korábban azt mondta, hogy a Waller narratívan az első kétévados Peacemaker közepébe illeszkedik majd.

Ha a Waller sorozat időben elkészül ahhoz, hogy a Superman: Legacy előtt megjelenjen, akkor a rajongók valószínűleg valamikor 2025 őszén számíthatnak a Peacemaker 2. évadára. Ha esetlegesen jönne valami gikszer, akkor legfeljebb 2026 elejére tolnák el a Peacemaker 2. évadát.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés