Megérkezett a Barbie film előzetese

Megérkezett a nyáron mozikba kerülő Barbie új trailere, amelyben először láthatjuk a Sex Education sztárjait, Emma Mackey-t és Connor Swindells-t a filmben. Az új filmet eddig titok övezte, még azután is, hogy 2022 decemberében megjelent valami gagyi teaser blokk róla. Igazából csak annyit tudtunk, hogy több Barbie-ra és több Ken-re számíthatunk, és az új trailer sem sokat tesz a cselekmény kibővítésére.

A rövid szinapszis szerint, annyit még tudunk, hogy a történet Barbie-földön játszódik, ahol tökéletes ember lehetsz egy tökéletes világban, hacsak nincs egzisztencia válságod - vagy ha nem vagy egy Ken. A mókás előzetesben látható a különböző Kenek közötti rivalizálás, illetve Barbie és Ken románca.


A mi "fő" Barbie-nkat - Margot Robbie, és Ken-t Ryan Gosling alakítja majd, de messze nem ők az egyetlen sztárok, akik részt vesznek ebben a furcsa pihent agyú, rózsaszínmázos filmben. Az új trailer megjelenésével együtt egy sor kiváló karakterposztert is kaptunk, amelyek megerősítették a további sztár szereposztást: Nicola Coughlan a diplomata Barbie-t, Dua Lipa pedig a filmben debütáló sellő Barbie-t  fogja majd alakítani.

Helen Mirrenről meg kiderült, hogy szerepel a filmben, bár sajnos nem Barbie-ként, hanem a film narrátorként (akiről titkon reméljük, hogy korábban Barbie volt) lesz jelen.


Futottak még kategóriás színészek: Will Ferrell (aki egy meta twist keretében a Mattel vezérigazgatóját alakítja), a Shang-Chi sztárja, Simu Liu az egyik Ken szerepében, Issa Rae, mint Barbie elnök, és így tovább. Meglepetésre a Sex Education trióját is megkapjuk: Emma Mackey, Ncuti Gatwa és Connor Swindells személyében.

Fúúú.

A filmet Greta Gerwig rendezi, aki a filmet is írta partnerével együtt, Noah Baumbach-csal. Tavaly megjegyezte, hogy a Barbie "karrierje végét" jelentheti számára, de szerintünk nincs miért aggódnia.

"Félelmetes volt. Van valami abban, hogy onnan indulsz, hogy 'nos, bármi lehetséges'" - magyarázta.
"Olyan érzés volt, mintha szédülni kezdtem volna, amikor elkezdtem írni a sztorit. Például, hogy hol kezdjem el egyáltalán? Mi lenne a történet? Az az érzés, amit éreztem, az volt, hogy tudtam, hogy nagyon érdekes agymenés lesz. Általában ott vannak a legjobb dolgok. Én ettől rettegek."
A Margot Robbie fémjelezte igazi Barbie július 21-én debütál a mozikba.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés