James Gunn végre annektálhat egy szuperhőst a DCU-ba

Egy új kereskedelmi jelentés látszólag megerősítette, hogy a DC Studios új társ-vezetői, James Gunn és Peter Safran legalább egy fontos DCEU szuperhőst visznek magukkal a reboot munka folyamataihoz. Mindenki kedvenc DCEU hősei, Batman és Superman státusza még a levegőben lóg, hiszen a nagy Black Adam film okozta káosz hatására csak Henry Cavill és Ben Affleck fog menni a levesbe. Helyükre Gunnék mindenképpen új és fiatalabb színészeket terveznének behozni; Superman szerepére pletykáltak Logan Lermant is, illetve Batman szerepére Jensen Acklest hozták még fel. Robert Pattinson pedig betonbiztosan marad a Matt Reeves által elképzelt Batverse-ben.

Na, és mi a helyzet Shazammel, Wonder Womannel, Flash-sel vagy Aquamannel?

Bár valószínűsíthető, hogy Zachary Levi Shazam vagy Gal Gadot Wonder Woman szerepében befejezte a DCEU-s pályafutást, bár ezt még kifejezetten nem erősítették meg. Levinek van egy ütőkártyája, hiszen jó barátságban van a DCU egyik fejesével, Safrannel. Náluk még bármi elsülhet, csak kommunikálniuk kéne egymással mihamarabb.  Aztán ott van Ezra Miller kanosszajárása a Flash szerepében, ami még várat magára, viszont az előzetes infók szerint maga Gunn nemrég azt nyilatkozta röviden a Flash című filmről, hogy rég látott ilyen remek szuperhősös filmet. Ezt az állítást erősíti még Tom Cruise és Ben Affleck véleménye is. Minden bizonnyal, a balhés Ezra Millernek sokkal több esélye van, hogy Gunn és Safran annektálhassa őt, illetve megtartsa Flash szerepében a DCU világba. Aquaman kapcsán pedig Jason Momoa mindent megtesz, hogy megtartsa szerepét, ám nemrégiben volt egy érdekes tárgyalása a szereposztás kapcsán, miszerint Lobót alakítaná, akkor, ha a kötél nagyon elszakadna. Ha Gunn túlságosan fiatalítani akarja a megújuló DC univerzum szuperhős tagjainak a felhozatalát, akkor Momoának minden bizonnyal lőttek. Az igazság az, hogy nagyon arra megy el a mérleg nyelve, hogy teljesen befiatalítsa a hősöket, hiszen a Blue Beetle-t egy nagyon fiatal színész játssza, Ezra Millert szintúgy... Nagyon érik a The Flash filmnek is a beannektálása is, ha a metódust és a logikát ész szerűen követjük Gunn esetében.


A Deadline egy új riportot osztott meg, amelyben részletezték, hogy James Gunn, a DC Studios társ-vezérigazgatója egy kulcsfontosságú DCEU-karaktert fog átvinni az új DCU-ba. Egy olyat, akinek még hivatalos bemutatkozása sem történt meg: Jamie Reyes Blue Beetle-je vagy Ezra Miller Flash-se. Vagy egy teljesen új és még be nem jelentett szuperhősről lenne szó?

Sok képregény-rajongó és specialista rávágta, hogy a Blue Beetle lényegében James Gunn új DCU-jának az első filmje lesz. A rendező lényegében maga mondta ezt, amikor megjegyezte, hogy a film könnyen beilleszkedik majd a saját elképzeléseibe a DCU-ben.

2022 decemberében a DC marketingesei a kiválasztott sajtó és promóciós anyagokat is kaptak a Blue Beetle filmhez, amik mintha arra utaltak volna, hogy a készülő film lesz az első igazi DCU-projekt.
A mostani Bogaras trailer meglehetősen jól landolt a közönség körében, habár a VFX csapnivalóra sikerült, annak fényében, ha mondjuk egy Flash filmhez hasonlítanánk.

Az új felvételek azt bizonyítják, hogy a DC Studios a saját "Pókember-szerű" karakterét készül bemutatni promociók alkalmával, így ha a tényleges debütálása jól sikerül, nem lenne meglepő, ha a Warner Bros. utána járna, és megtartaná a Blue Beetle filmes jogait a DCu számára. Maga film egyébként augusztus 18-án érkezik a mozikba.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés