Megjelent a következő Indiana Jones film előzetese, amiben Harrison Fordot utoljára láthatjuk Indy szerepében

El jött tehát az utolsó kaland Harrison Ford számára, hiszen ma egy új előzetes jelent meg a nyáron debütáló Indiana Jones filmből.

A Lucasfilm a Star Wars Celebration Europe (londoni ExCel Centre-ben) esemény keretében ma mutatta be az Indiana Jones és a sors tárcsája legújabb előzetesét, amit a Lucasfilm azzal remél, hogy nagy visszatérés lehet a film az Indy-saga történelmében, hiszen a legutóbbi epizód, a Kristálykoponya királyság meglehetősen megosztóra sikerült. 

Harrison Fordnak pedig ez lesz az utolsó fellépése a rendes egyetemi tanár és a rettenthetetlen régész szerepében, a filmben a képernyőn látható keresztlánya, Helena Shaw (akit Phoebe Waller-Bridge alakít) mellett. Főhősünk, Indy a 70-es éveiben jár már, és a sors tárcsa miatt mi komoly öregedés megállásra számítunk majd, hogy később egy fiatalabb Indy kerüljön a filmekbe, hiszen mi lenne Indy a nácik nélkül, akik ellen harcolni kell? 

A súlyos döntésről, hogy egy fiatalabb Indy-t mutassanak be, az említett öregedésgátló technológiát használva, Mangold a következőket mondta:

"Ez emlékezteti a közönséget a fizikai fénykorában lévő hős és a 70 éves ember közötti kontrasztra. Nem támaszkodunk kizárólag a közönségre az előző filmek emlékezetére. Mindenkit emlékeztet arra, hogy mit tett, mit élt túl, mit ért el. Azzal, hogy megmutatjuk őt a legszívósabb korában, majd 70 évesen találjuk meg New Yorkban, aki  csodálatos ostorcsapást produkál a nézők számára, hogy hogyan kell átállítaniuk és átképezniük az agyukat ehhez a fickóhoz."

Mangold hozzátette, hogy a flashback arra szolgál majd, hogy emlékeztesse a közönséget arra, hogy a kor előbb-utóbb utolér minket, és ez mindannyiunkat megvisel. 

"A múltja egy élő emlék a nézők számára, amely egy olyan ember felett lebegett el, aki most névtelenségben él egy olyan világban, amely már nem törődik azokkal a dolgokkal, vagy nem ismeri el azokat a dolgokat, amelyek iránt olyan mélyen érzett. Többrétegű képet kapunk a karakteréről, arról, hogy milyen volt és milyen most, és hogy a film első 20 perce között mennyire megváltozott a világ."

A Sors tárcsája Hollywood legnagyobb neveit vonultatja fel a szereplőgárda részeként. A legendás filmsztár Ford és a franchise-ba újonnan bekerült Waller-Bridge mellett a visszatérő John Rhys-Davies, valamint a franchise számos új arca, köztük Antonio Banderas, Mads Mikkelsen, Toby Jones, Ethann Isidore és Boyd Holbrook is szerepel majd az Indy-legenda utolsó részében. Az ikonikus és híres zeneszerző, John Williams is befejezi munkáját a szeretett franchise mellett, és a film alatt biztosan csodálatosnak ígérkező dallamok fognak füleinkbe jutni. Steven Spielberg és George Lucas executive producerként, míg Frank Marshall, Kathleen Kennedy és Simon Emanuel pedig producerként hagyják majd nyomukat a játékfilmben.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés