Idény nyáron debütál az Ahsoka című sorozat

A Star Wars Celebration Europe-on bemutatták az új sorozat első trailerét, amely Ahsoka Tano és Sabine Wren régóta várt találkozását mutatja be, valamint új gonosztevőket leplez le, és közben Thrawn nagyadmirálist is megidézi.

Ahsoka Tano vitathatatlanul a legfontosabb Jedi-barát karakter, aki még nem kapott nagyobb élőszereplős megjelenést a "The Mandalorian"-ban való rövid szereplését leszámítva. Ő több fontos Star Wars kaland középpontjában állt, így az Ahsoka sorozat jó eséllyel a franchise egyik legrajongóbarátibb pillanatát fogja nyújtani, mióta Obi-Wan és Anakin (természetesen már teljes Darth Vader-formában) összecsaptak az "Obi-Wan Kenobi" sorozatban.  

Az Ahsoka című Disney plusz projekt főszerepében Rosario Dawson alakítja Ahsoka Tano-t, Anakin Skywalker egykori padawanját, aki először a Star Wars: The Clone Wars című animációs sorozatban tűnt fel (Ashley Eckstein szinkronhangján). Most, hogy idősebb, bölcsebb lett, és távol él a jedik sorsától, a sorozat egy új kalandban követi majd őt nyomon.

Dawson, Bordizzo és Esfandi mellett a sorozatban Hayden Christensen is feltűnik majd Anakin Skywalker szerepében, aki újra eljátszhassa azt a szerepet, amelyet először a Star Wars előzményfilmekben tett meg, illetve legutóbb a Disney+ Obi-Wan Kenobi című sorozatában alakított. Mivel Darth Vader a történet ezen pontján már halottnak számít, valószínű, hogy vagy flashbackben, vagy az Erő szellemeként fog feltűnni - vagy esetleg mindkettő!

Ray Stevenson korábban a Klónok háborúja és a Lázadókban a mandalori Gar Saxon szerepében láthattuk a sorozatban, aki most egy olyan szerepet kapott, amit eddig egyszerűen csak gonosztevőként írtak le. A sorozatban Ivanna Sakhno is szerepel egy nem részletezett karakter személyében.

Az Ahsoka 2023 augusztusában indul útjára a Disney+-on.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés