Új Insidious: The Red Door poszter érkezett

A Blumhouse Productions kiadott egy új hivatalos posztert a közelgő folytatáshoz, az Insidious: The Red Door-hoz, vagyis a franchise ötödik részéhez. A filmet Patrick Wilson fogja rendezni (ezzel pedig rendezői debütálását is láthatjuk), nem meglepő, hiszen már jó ideje benne van ebben a témában, főleg, hogy a színész már azóta részese az IP sorozatnak amióta az eredeti saga első része még 2010-ben robbant be a mozikba. Évekkel az első két rész eseményei után Josh Lambert (Wilson) főiskolára viszi fiát (Ty Simpkins), ám a fiúnak szembe kell néznie a múlt démonaival, miközben alkalmazkodnia kell az új életéhez.

Az eredeti horrorsikerben Josh és felesége, Renai (Rose Byrne) új otthonba költöznek a gyerekeikkel együtt, és arra számítanak, hogy új életet teremtenek a családjuknak. Egy éjszaka Dalton (Simpkins) felmegy a padlásra, ahol valami baljós és váratlan dolgot talál. Másnap a fiú kómába esik, és szülei kórházba viszik, ahol három napig marad ott, mielőtt visszavinnék a családi házba. A család különböző embereket bérel fel, hogy megpróbálják kideríteni, mi folyik itt, egy médium (Lin Shaye) elmagyarázza, hogy Dalton képes asztrális kivetítést létrehozni az elméjéről, és hogy egy másik dimenzióból érkező démon próbálta átvenni az öntudatlan testi irányítását.

James Wan szenvedélyprojektje sikeresnek bizonyult, és a stúdió gyorsan megbízást adott a folytatás elkészítésére. Mivel az első rész cliffhangerrel ért véget, a közönség nagyon is tudatában volt annak, hogy az Insidious: Chapter 2 a mozikba kerülhet. A folytatást három évvel az eredeti után mutatták be, és ezúttal a Lambert családnak saját múltjukat kellett felkeresnie, hogy a jelenben megmentsék magukat. Mivel a "The Further"-ben, az univerzum szellemek és démonok által lakott alternatív dimenziójában az idő nem halad előre kronológiailag, Josh a saját asztrális képességei révén képes kommunikálni fiatalabb énjével.

Míg Patrick Wilson az Insidious-franchise egyik főszereplője volt, addig egy másik James Wan horror mesében, az Conjuring-ban is felfedezhette a horror műfaj iránti szeretetét. Az Ed és Lorraine Warren írók valós életükön alapuló franchise a megszállottsággal és a világunkon túlról érkező kísérteties fenyegetésekkel kapcsolatos különféle eseteken keresztül vezeti végig a nézőket. A The Conjuring megjelenése után hivatalosan is megerősítették, hogy a fő sorozat következő része már előforgatás alatt áll: The Devil Made Me Do It, amelyben Wilson és Vera Farmiga újra eljátsszák immár ikonikus szerepüket.

Az Insidious: A vörös ajtó film július 7-én kerül a mozikba.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés