Új poszteren a Barbie

Ma a Warner Bros. egy vadonatúj filmplakátot osztott meg a nyáron megjelenő Barbi filmről. 

Margot Robbie amúgy meglehetősen szkeptikus volt a Barbie film élőszereplős verzió megvalósítása kapcsán.

"Amikor először olvastam a Barbie forgatókönyvét, az volt a reakcióm, hogy 'Ah! Ez annyira jó. Milyen kár, hogy soha nem fog napvilágot látni. "Mert soha nem fogják megengedni, hogy megcsináljuk ezt a filmet."

Egyébként Greta Gerwig írta a forgatókönyvet és rendezi is a filmet. Még 2022 novemberében beszélt arról, hogy milyen "félelmetes" élmény volt a forgatókönyv megírása.

"Félelmetes volt. Azt hiszem, van valami abban, hogy onnan indulsz, hogy 'Nos, bármi lehetséges'" - mondta Gerwig Dua Lipa podcastjában, az At Your Service-ben. "Olyan érzés volt, mintha szédülnék, amikor elkezdtem írni. Hol is kezdjem el? Mi lenne a történet?"

Robbie mellett Ryan Gosling játssza a főszerepet Ken baba szerepében. Az all-star szereplőgárda tagja még America Ferrera, Kate McKinnon, Simu Liu, Will Ferrell, Ariana Greenblatt, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Issa Rae, Michael Cera, Hari Nef, Kingsley Ben-Adir, Rhea Perlman, Ncuti Gatwa, Emerald Fennell, Sharon Rooney, Scott Evans, Ana Cruz Kayne, Connor Swindells, Ritu Arya, Jamie Demetriou és Marisa Abela.



0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés