Nézd meg a The Walking Dead: Dead City első epizódját ingyenesen a YouTube-on

A The Walking Dead rajongók fel lélegezthetnek, ugyanis az AMC közzétette a YouTube-on a franchise legújabb spin-offjának, a The Walking Dead: Dead Citynek a premier epizódját. A sorozat premierje június 18-án rajtolt el az AMC-n és a Disney+ streaming szolgáltatásán, amely meglehetősen lelkes kritikákat és epikus nézettségi számokat kapott, most pedig online is elérhető, hogy a fanok beleássák magukat egy újabb, külön kalandba. A spin-off sorozat a rajongók által kedvelt karaktereket egy új helyszínre viszi, ahol új nemezisekkel kell majd megküzdeniük.

A spin-off sorozat Maggie-t és Negant követi nyomon egy vadonatúj narratívában, méghozzá New York Cityben, ahol remek csapatot alkotnak egymással az igen megosztó mútjúk ellenére, de végül is még mindig ki nem állhatják egymást. Maggie Negan segítségét kéri, hogy megmentse elrabolt fiát, Hershelt, és annak ellenére, hogy a poszt-apokaliptikus világban folyamatosan megpróbálják megölni egymást, ismét kénytelenek együtt  összedolgozni. A rajongók már régóta csodálják a kettejük közti kémiát, és az új sorozat csak is erre épít majd.

Mindig is jó volt látni őket már az eredeti sorozatban is, mikor adott helyzetekben a sors úgy hozta a szituációkat, hogy összedolgozzanak.

Az új sorozat első epizódja történelmet írt, hiszen az AMC+ történetének első számú évadpremierje lett, míg nézettségben kétmillió nézőt vonzott, egyedül az AMC-n 972 ezer nézővel büszkélkedhet a sorozat. A franchise két legdurvább karakterének visszatérése megtette hatását a nézőkre, és ahogy a premier epizód felkerül a streamingekre, még több rajongó fog visszatérni, hogy megnézze az új kalandot Maggie-ékkel.

A Dead City spin-off sorozatról szólva Jeffrey Dean Morgan korábban a Collidernek elmondta: 

"Szeretem a csendes pillanatokat, amik vannak, a négyszemközti pillanatokat, ahol majdnem megtalálják a közös hangot, de egyikük vagy mindkettőjük egyszerűen nem engedi, hogy ez megtörténjen. Nézőként lenyűgözőnek találom, hogy lehetőségem van arra, hogy végig ezekben a jelenetekben lehetek". Egy közönséggel láthattuk [a premieren], ami óriási különbség volt ahhoz képest, mintha egyedül néztem volna a szobámban. Azok a pillanatok, amelyekről nem tudod, hogy be fognak ütni, mégis beütnek, és tudod, hogy a közönség felismeri ezeket"

A hatrészes minisorozatban Lauren Cohan mellett Gaius Charles és Željko Ivanek is szerepel. A forgatókönyvet Eli Jorne írta, a rendezői székben pedig Kevin Dowling, Gandja Monteiro és Loren Yaconelli ülnek. A The Walking Dead: Dead City új epizódjai csütörtökönként jelennek meg az AMC+-on, és vasárnap 21 órakor lesz a premier a tévés AMC-n.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés