M3gan a Skyshowtime kínálatában augusztus 14-től

 A M3GAN augusztus 14-től, kizárólag a SkyShowtime-on lesz elérhető. ​ ​

Több mint játék. Ő családtag. A horror egyik legtermékenyebb elméje, James Wan, a The Saw, az Insidious és a The Conjuring-franchise-ok rendezője és a Blumhouse, a Halloween-filmek, a The Black Phone és a The Invisible Man producere bemutatják a rettegés új arcát.

M3GAN a mesterséges intelligencia csodája: egy élethű baba, amelyet úgy terveztek, hogy a gyerekek legjobb barátja és a szülők legszorosabb szövetségese legyen. Egy játékgyártó cég zseniális robotikusa, Gemma (a Get Out című filmből ismert Allison Williams) által kifejlesztett M3GAN meghallgat, figyel és tanul, miközben a barátjává és tanárává, játszótársává és védelmezőjévé válik annak a gyereknek, akivel kapcsolatot teremt.

Amikor Gemma a váratlanul elárvult nyolcéves unokahúga, Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House) gondviselője lesz, még bizonytalan önmagában, és nem áll készen a szülői szerepre. A munkahelyén ránehezedő nyomás miatt úgy dönt, hogy bemutatja egymásnak az általa kifejlesztett M3GAN-t és Cadyt, mert úgy véli, így két legyet üthet egy csapásra. Ez a döntés azonban beláthatatlan következményekkel jár.

Idővel M3GAN és Cady között kialakul egy elszakíthatatlan kötelék, és Gemma rémülten látja, hogy az a teremtmény, amelyet azért talált fel, hogy segítsen Cady gyógyulásában, exponenciális ütemben tanul, és M3GAN olyan „fenyegetéseket” érzékel Cady kapcsán, amelyek nem is léteznek.

A Jason Blum és James Wan producerek nevével fémjelzett M3GAN-t a díjnyertes Gerard Johnstone (Housebound) rendezte, a forgatókönyvet pedig Akela Cooper (Malignant, The Nun 2) írta a saját és James Wan története alapján. A film vezető producerei: Allison Williams, Mark Katchur, Ryan Turek, Michael Clear, Judson Scott, Adam Hendricks és Greg Gilreath.

A M3GAN további szereplői: Ronny Chieng (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Brian Jordan Alvarez (Will & Grace), Jen Van Epps (Cowboy Bebop), Stephane Garneau-Monten (Straight Forward) és Lori Dungey (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, bővített változat).

M3GAN további alkotói: Simon Raby (Mortal Engines) operatőr, Kim Sinclair produkciós tervező (az Avatar Oscar®-díjas művészeti igazgatója), Jeff Mcevoy (Nerve) szerkesztő, Daniel Cruden jelmeztervező (az Avatar: The Way of Water jelmeztervező-asszisztense) és Anthony Willis (Promising Young Woman) zeneszerző.

Forrás: Press

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés