Skyshowtime: Decembertől megtekinthető premierek

Lawmen: Bass Reeves

A Lawmen: Bass Reeves a vadnyugat legendás törvényszolgájáról és bűnözőiről szól. Reeves (David Oyelowo), aki az amerikai történelem legnagyobb törvényszolgájaként ismert, a polgárháború utáni újjáépítést követő korszakban szövetségi békefenntartóként dolgozott az Indián Területen, és több mint 3000 rendkívül veszélyes bűnözőt fogott el anélkül, hogy valaha is megsebesült volna. A Lawmen: Bass Reeves egy antológiasorozat, amelynek további részei olyan legendás törvényszolgákat és bűnözőket mutatnak be, akik hatással voltak a történelem alakulására.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 8

AZ 1–2. RÉSZ DECEMBER 18-TÓL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Lawmen: Bass Reeves
Lawmen: Bass Reeves

Smothered

Sammy egy független, fiatal nő, aki megunta a társkereső alkalmazásokat, míg Tom egy jószívű férfi, akinek súlyos múltbeli terhek nyomják a vállát. A két idegen találkozik egymással, és a levegő csak úgy izzik körülöttük, amikor egy karaokeszobában alaposan becsiccsentve a lelküket is kiéneklik. Miután megállapodnak egy kötöttségek nélküli viszonyban, a kapcsolatukat alaposan összekuszálja, hogy mély érzelmeket kezdenek táplálni egymás iránt. Sammy viszont hamarosan rájön, hogy van egy másik nő is Tom életében... a hatéves kislánya. A Smothered nem egy tipikus, csupa rózsaszín romantikus vígjáték két világ találkozásáról, hanem a modern randizás nehézségeiről szól.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 6

DECEMBERTÓL 18-TÓL AZ ÖSSZES RÉSZ ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Smothered
Smothered

Folytatódó sorozatok

Dreamland

A Dreamland egy érzelmekkel teli dráma négy együtt élő nővér titkairól, hazugságairól, szerelmeiről és céljairól. A film a brit tengerparti városban, Margate-ben játszódik, és a többgenerációs női kapcsolatok sötét komédiája. A legidősebb lánytestvér, Trish (Agyeman) harmadszorra is teherbe esik, és két húga, Clare (Gabby Best) és Leila (Aimee-Ffion Edwards) édesanyjukkal (Frances Barber) és nagymamájukkal (Sheila Reid) kiegészülve mind körülötte ugrálnak. Amikor azonban másik testvérük, Mel (Allen) váratlanul újra betoppan az életükbe, a stabil családi kötelékek felbomlani látszanak.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 6

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Dreamland
Dreamland

Frasier

Az új sorozat, amelynek főszereplője és vezető producere Kelsey Grammer, Frasier Crane (Grammer) életének új fejezetéről szól. A főszereplő visszatér a Massachusetts állambeli Bostonba, ahol új kihívásokkal néz szembe, új kapcsolatokat alakít ki, és végre valóra váltja néhány régi álmát. Frasier visszatért! Grammer mellett az új sorozat főszereplői: Jack Cutmore-Scott, aki Frasier fiát, Freddyt alakítja; Nicholas Lyndhurst mint Frasier régi főiskolai barátja, Alan, akiből egyetemi tanár lett; Toks Olagundoye, aki Oliviát, Alan munkatársát, az egyetem pszichológiai tanszékének vezetőjét játssza; Jess Salgueiro, aki Freddy szobatársának, Eve-nek a szerepében jelenik meg; valamint Anders Keith, aki Frasier unokaöccse, David bőrébe bújt.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 10

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Frasier
Frasier

Fellow Travelers

Az Oscar®-jelölt Ron Nyswaner (Philadelphia, Homeland) alkotójától, Thomas Mallon regénye alapján készült Fellow Travelers egy izgalmas szerelmi történet és politikai thriller két merőben különböző férfi hullámzó románcáról. Matt Bomer játssza a háttérpolitikusi karrierjét építő, karizmatikus Hawkins Fullert. Hawkins találkozik egy lelkes, idealista fiatalemberrel, Tim Laughlinnal (Jonathan Bailey). Kapcsolatuk akkor kezdődik, amikor Joseph McCarthy és Roy Cohn háborút indít az államellenesek és a szexuálisan deviánsok ellen, amivel kezdetét veszi a 20. századi amerikai történelem legsötétebb korszaka.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 8

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Fellow Travelers
Fellow Travelers

Special Ops: Lioness

Az Oscar®-jelölt Taylor Sheridan sorozata, a Special Ops: Lioness története egy valós programon alapul. Egy kissé nyers, de szenvedélyes fiatal tengerészgyalogos, Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira) életéről szól, akit beszerveztek a Lioness Engagement Teambe, hogy beépülve segítsen lebuktatni egy terrorszervezetet. Zoe Saldaña játssza Joe-t, a Lioness program helyi vezetőjét, aki a női beépített ügynökök kiképzéséért, irányításáért és vezetéséért felelős. További szereplők: Michael Kelly, Morgan Freeman és Nicole Kidman.

1 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 8

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Special Ops: Lioness
Special Ops: Lioness

Yellowjackets

A túlélőfilm, a pszichológiai horror és a felnőttéválástörténetek műfajait egyesítő Yellowjackets egy tehetséges középiskolás lány focicsapat történetét követi nyomon, akik (nem éppen szerencsés) túlélői lesznek egy repülőgép-katasztrófának az északi vadon mélyén. A sorozat bemutatja, ahogy egy nehézségekkel küzdő, de sikeres csapat vad hordává alakul, miközben végigköveti a lányok életét is, amelyet 25 év elteltével próbálnak újra összerakni – ám a múlt valójában soha nem tűnik el. Ami a vadonban kezdődött, annak még koránt sincs vége.

2 . ÉVAD ​
​EPIZÓDOK: 9

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Yellowjackets
Yellowjackets

Filmek

Könyvklub: A következő fejezet

A legendás színészek, Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen és Mary Steenburgen újra összeállnak a Könyvklub: A következő fejezet című filmben. A várva várt folytatásban a jó barátnők, Diane (Keaton), Vivian (Fonda), Sharon (Bergen) és Carol (Steenburgen) a könyvklubjukkal Olaszországba indulnak, életük legnagyobb utazására. A film további szereplői: Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Andy Garcia és Don Johnson, Bill Holderman pedig rendezőként tér vissza.

DECEMBER 11-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Könyvklub: A következő fejezet
Könyvklub: A következő fejezet

Transformers: A fenevadak kora

A Transformers: A fenevadak kora egy kilencvenes évekbeli világ körüli kalandra hívja a nézőt az Autobotokkal. Megjelennek a Transzformerek teljesen új fajtái, a Maximálok, akik szövetségesükként csatlakoznak hozzájuk a Földért folyó harcban. Rendező: Steven Caple Jr., főszereplők: Anthony Ramos és Dominique Fishback.

DECEMBER 15-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Transformers: A fenevadak kora
Transformers: A fenevadak kora

Halálos iramban 10.

A rekordokat döntögető Fast and Furious-franchise új szintre gyorsul fel a sorozat utolsó fejezetével, a kasszasikereket jegyző Louis Leterrier (The Transporter) rendezésében. A legújabb akciófilm a világ minden tájára eljut, és olyan visszatérő szereplőgárdát vonultat fel, mint Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Sung Kung, Charlize Theron, Tyrese Gibson, Chris (Ludacris) Bridges, valamint új szereplőként Jason Momoa és Daniela Melchior.

DECEMBER 23-TÓL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Halálos iramban 10.
Halálos iramban 10.

Ünnepi kedvencek

Tapló télapó

Billy Bob Thornton, Tony Cox és Lauren Graham a főszereplői a Tapló télapó című filmnek, amely Willie és Marcus történetét meséli el, akik Mikulásnak és karácsonyi manónak álcázzák magukat, és átutazzák az országot, hogy eljussanak a nagyobb bevásárlóközpontokba. A probléma az, hogy Willie ki nem állhatja a gyerekeket, de ezen kénytelen felülemelkedni, hogy megtartsa állását. Minden a tervek szerint alakul, amíg össze nem találkoznak egy zárkózott 8 éves fiúval, aki azt hiszi, hogy Willie az igazi Mikulás. A fiúnak sikerül szimpátiát ébresztenie Willie-ben, és a férfi lassacskán kezdi megérezni a karácsony igazi varázsát.

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

Tapló télapó
Tapló télapó

A Grincs

Gonosz, zöld, és egy cseppet sem szereti a karácsonyi időszakot. A főszerepet Jim Carrey játssza dr. Seuss klasszikus gyermekmeséjének élőszereplős feldolgozásában. A Grinch a Morzsahegy tetején figyeli, ahogy Whoville lakói örömmel készülődnek a karácsony megünneplésére. Úgy dönt, hogy elege van ebből a boldogságból, és összeesküvést sző, hogy ellopja a whoville-i karácsonyt! Lenyűgöző film Oscar®-díjra jelölt díszlettel és Oscar-díjas sminkkel, amely tökéletesen visszaadja dr. Seussjellegzetes világát – egy klasszikus karácsonyi film.

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

A Grincs
A Grincs

Holiday

Cameron Diaz és az Oscar®-díjas Kate Winslet két olyan nőt alakít, akiknek épp az ünnepek előtt gyűlt meg a bajuk a férfiakkal. Kétségbeesetten vágynak a változásra, így házat cserélnek, és két teljesen más helyre utaznak (Diaz Londonba, Winslet Los Angelesbe). Mindketten egyedül találják magukat egy ismeretlen városban, de egyikük sem marad sokáig idegen az új környezetben. A sztárszereplők között feltűnik Jude Law, Jack Black, Eli Wallach, Ed Burns és Rufus Sewell. A film írója és rendezője Nancy Meyers.

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

Holiday
Holiday

Fehér karácsony

A Fehér karácsony Bob Wallace és Phil Davis (Bing Crosby és Danny Kaye) romantikus és humoros történetét meséli el, akik a háború után lettek első osztályú komikusok, és ma a Broadway sztárjai. Miközben Floridában turnéznak, a sztárok kapcsolatba kerülnek két feltörekvő testvér-énekesnővel, Bettyvel és Judy-val (Rosemary Clooney és Vera-Ellen). A párok közötti romantikus bonyodalmak ellenére minden jól végződik, amikor a szenteste elragadó kritikákat hoz a műsornak, és végül a hó is elered.

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

Fehér karácsony
Fehér karácsony

Filmmaraton

Indiana Jones-filmek

Az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című filmben Indy (Harrison Ford) és harcias párja, Marion Ravenwood (Karen Allen) csapdákat kerülget, nácikkal harcol és kígyókkal küzd, miközben beutazzák a világot, és a misztikus frigyládát keresik. Merülj el az egyedülálló Indiana Jones-világ kalandjaiban!

Kapcsolódó filmek:

· Az elveszett frigyláda fosztogatói

· Indiana Jones and the Temple of Doom

· Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

· Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON

Indiana Jones-filmek
Indiana Jones-filmek

Mission: Impossible-filmek

A filmben Tom Cruise játssza Ethan Huntot, a kémcsapata haláláért felelőssé tett titkos ügynököt. Hunt elmenekül a kormány bérgyilkosai elől, betör a CIA legáthatolhatatlanabb páncéltermébe, egy száguldó gyorsvonat tetejére kapaszkodik, és bombaként száguld, hogy egy lépéssel üldözői előtt járjon... és egy lépéssel közelebb kerüljön a sokkoló igazság felfedezéséhez.

Kapcsolódó filmek:

· Mission: Impossible

· Mission: Impossible II

· Mission: Impossible III

· Mission: Impossible – Fantom protokoll

· Mission: Impossible – Titkos nemzet

· Mission: Impossible – Utóhatás

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

Mission: Impossible-filmek
Mission: Impossible-filmek

A Keresztapa-filmek

Mario Puzo bestseller regényei és a belőlük készült sikerfilmek hatása a mai napig tart. Marlon Brando Oscar®-díjas alakításában, a Corleone család pátriárkája szerepében, a háromrészes sorozat első része drámai portrét fest a szicíliai klán felemelkedéséről és közelgő bukásáról Amerikában. A Corleone család iránti elkötelezettség és az őket eltartó bűnszervezet között egyensúlyozó filmben Al Pacino, James Caan, Talia Shire, Diane Keaton és Robert Duvall karrierjüket meghatározó alakítást nyújtanak.

Kapcsolódó filmek:

· A Keresztapa

· A Keresztapa II

· A Keresztapa, Epilógus: Michael Corleone halála

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

A Keresztapa-filmek
A Keresztapa-filmek

Transformers-filmek

Az első Transformers-filmet Michael Bay rendezte, és egy izgalmas csatáról szól a hősies Autobotok és a gonosz Álcák között. Amikor gigantikus harcuk eléri a Földet, az Álcák és a végső hatalom között csak egy nyom áll, amelyet a fiatal Sam Witwicky (Shia LaBeouf) tart a kezében. Nem tudván, hogy ők az emberiség utolsó esélye a túlélésre, Sam és az autónak álcázott robot, Bumblebee szívdobogtató versenyfutásba kezd egy olyan ellenséggel szemben, amilyet eddig még soha, senki sem látott. A film vezető ​ roducere Steven Spielberg.

Kapcsolódó filmek:

· Transformers

· Transformers: A bukottak bosszúja

· Transformers 3

· Transformers: A kihalás kora

· Transformers: Az utolsó lovag

· ŰrDongó

· Transformers: A fenevadak kora

MÁR MEGTEKINTHETŐ A SKYSHOWTIME-ON.

Transformers-filmek
Transformers-filmek

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés