Augusztusban végleg véget érnek Az Esernyő Akadémia kalandjai

A Netflix The Umbrella Academy című sorozata hála az égnek megújult a negyedik évadra, amely egyben sajnos az utolsó is lesz. A sorozat szereplői is visszatérnek a negyedik/utolsó évadhoz, beleértve Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya, Colm Feore, Nick Offerman, Megan Mullally és David Cross színészeket. A karakterposzterek a sorozat utolsó évadához már elérhetők, és minden címlapon a szereplők sétálnak.

A Netflix hivatalos leírása a negyedik évadra az alábbiak szerint hangzik: 

„Gerard Way azonos című képregénysorozatán alapulva a The Umbrella Academy 2019-ben debütált, és egy olyan csoportot követ, akik testvérek létükre teljesen elidegenkedtek egymástól, majd apjuk halála után újra találkoznak.

Az előző évad egy nagy csavarral ért véget: van egy új idővonal, amit a család feje, Reginald (Colm Feore) diktál, és a testvérek már nem rendelkeznek képességekkel. Ez nem az egyetlen furcsaság ebben az idővonalban, ahol a tét magasabb, mint valaha - új ellenségek vannak, akik nem szívesen látják őket ebben a világban. Viszont ez egy hatalmas dolog, de hogyan néznek szembe velük képességeik nélkül? És vajon a testvérek valaha visszakapják-e a hatalmukat?”

Emmy Raver-Lampman, aki Allison Hargreeves-t alakítja, dicsekszik: „Nagyon, nagyon tele van klasszikus Umbrella Academy családi hülyeséggel és tréfákkal, amire vársz. Vannak hihetetlen új karakterek és gonosztevők, akik nagyon izgalmasak.” David Castañeda, aki Diego Hargreeves-t alakítja, hozzáteszi, hogy a negyedik évadot a „kedvenc évadának” nevezi.

A sorozat showrunner-je, Steve Blackman, korábban kifejezte: „Nagyon izgatott vagyok, hogy a hihetetlenül hűséges The Umbrella Academy rajongók megtapasztalhatják a Hargreeves testvérek útjának méltó befejezését, amit öt évvel ezelőtt kezdtünk el.”

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés