Befutott a Holló vadonatúj előzetese

Eric Draven bosszútörténete új köntösben kel életre a The Crow legújabb filmadaptációjában, melynek első próbálkozása a nyáron fog debütálni, remélhetőleg sikeresen. A James O’Barr képregény alapján készült alkotás első képei korábban már felbukkantak az interneten, amelyeket meglehetősen vegyes fogadtatás érte. Az új előzetes célja, hogy fokozza a várakozás hangulatát, különös tekintettel azokra a rajongókra, akik az 1994-es, Brandon Lee főszereplésével készült eredeti filmhez hűségesek. Az új The Crow előzetesét már meg is tekinthetjük, mielőtt a film június 7-én a mozikba kerülne.

A történet középpontjában Eric Draven és szerelme, Shelly állnak, akiket egy brutális banda öl meg, ám Draven a "holló" természetfeletti erejének köszönhetően feltámad, hogy bosszút álljon támadóin. Az új The Crow-ban Bill Skarsgard és FKA Twigs alakítják a szerelmes párt, mellettük olyan nevek tűnnek fel, mint Danny Huston, Laura Birn, Sami Bouajila és Jordan Bolger. A filmet Rupert Evans rendezte Zach Baylin és Will Schneider forgatókönyve alapján.

Az első film főszereplője, Brandon Lee tragikus halála miatt sosem tudta teljes mértékben kibontakoztatni tehetségét. A The Crow, bár nem ért el akkora népszerűséget, mint a Superman vagy a Batman, mégis szenvedélyes rajongótábort szerzett magának, ami nagyban köszönhető Lee maradandó alakításának is.

A képregény alaptörténete lehetővé tette, hogy a The Crow szelleme új karakterekben öltse magára a testet, így láthattuk Vincent Pérez-t a The Crow: City of Angels-ben, Eric Mabius-t a The Crow: Salvation-ben, és Edward Furlongot a The Crow: Wicked Prayer-ben.

Bár ezek a folytatások nem értek el akkora sikert, mint az első rész, a mostani The Crow producere, Sam Pressman szerint az új film akár egy egész filmsorozat kezdetét is jelentheti és talán még egy egészséges vagy tisztességes kasszát is robbanthatnak odahaza vele a pénztáraknál.

“The Crow mindig is fontos része volt vállalatunknak, és büszkék vagyunk a projekt eddigi fejlődésére,” nyilatkozta Pressman a Deadline-nak. “Biztos vagyok benne, hogy a film lenyűgöző lesz. Partnereink egy sokrétű megközelítést szeretnének, ami magában foglalhat videojátékokat, animációs sorozatokat és egy teljes univerzumot is, hiszen a The Crow-nak van egyfajta kozmikus öröksége, ami túlmutat egyetlen történeten.”

The Crow című film Róbert-napon, azaz június 7-én érkezik a mozikba.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés