Látványosra sikerült Jennifer Lopez új filmjének, az Atlasznak az előzetese

Az ‘Atlas’ cselekménye szerint Lopez Atlas Shepherdként, egy páncélos mech-et irányítva küzd meg a lázadó robotokkal. A film látványos mech csatákat és földi harcokat ígér, valamint egy csillagokon túli szereposztást és lenyűgöző futurisztikus világépítést kínál. A produkció Brad Peyton rendező és Aron Eli Colaite író nevével fémjelzett, akik korábban a ‘Daybreak’ című sorozaton is együtt dolgoztak.

A Netflix által közzétett előzetes alapján Lopez karaktere egy veszélyes küldetés során egy másik bolygón találja magát, ahol egyedül kell szembenéznie a kihívásokkal. Az előzetesben látható jelenetek szerint a főhős egy havas tájon rekedt mechben próbál segítséget kérni, miközben a háttérben a film iszonyatosan gazdag vizuális világát is megcsodálhatjuk.

Az Atlas további szereplői között olyan nevek találhatók, mint az Oscar-jelölt Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla és Mark Strong. Az ‘Atlas’ mögött álló csapatban szerepel még Leo Sardarian forgatókönyvíró is, aki az ‘StartUp’ című sorozat epizódjainak írójaként vált ismertté.

Jennifer Lopez számára ez az év meglehetősen izgalmasnak tűnik, hiszen a ‘This Is Me… Now’ alkotásával a személyes szerelmi történetét dolgozza fel. A közeljövőben pedig egy ‘Bob the Builder’ filmadaptáció producereként is kipróbálja magát, melynek főszerepére Anthony Ramost választották ki. 

Az ‘Atlas’ május 24-én, pénteken kerül fel a Netflix kínálatába.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés