Will Smith és Martin Lawrence ismét akcióba lendülnek a ‘Bad Boys: Ride or Die’ című film vadonatúj előzetesében

A ‘Bad Boys’ sorozat negyedik részének hivatalos címe ‘Bad Boys: Ride or Die’. Az első előzetes ismét összehozzák a nézőket Smith és Lawrence ikonikus karaktereivel. A ‘Bad Boys: Ride or Die’ 2024. június 7-én debütál a mozikban. “Mit teszel, ha rád törnek?” - kérdezi a film, amelyben Smith és Lawrence visszatérnek, és a közönség által kedvelt szellemes párbeszédek is újraélednek.

Az előzetes alapján a történet középpontjában Joe Pantoliano alakította, az előző részben elhunyt Howard kapitány áll, akit most korrupcióval vádolnak. Mike-nak és Marcusnak kell tisztázniuk régi mentoruk nevét. Az előzetes arra is utal, hogy Mike és Marcus lehetnek a következő célpontok, és úgy tűnik, a ‘Bad Boys’-ban most kerülnek üldözés alá. A rendezői székben ezúttal is Adil El Arbi és Bilall Fallah foglalnak helyet, akik a sorozat előző, ‘Bad Boys For Life’ című részét is jegyezték.

“Jerry Bruckheimer filmjeiről gyakran az akciójelenetek és a látványos robbanások jutnak eszünkbe. De valójában a karakterek azok, amelyek miatt a közönség visszatér. Ezért mélyebbre ástunk a karakterek világában. Minden, amit a kamera mozgatásáról és a rendezésről tanultunk, arra használtuk, hogy tovább fejlődjünk. Néha merész és újszerű megoldásokat alkalmaztunk, amelyeket az előző filmben nem próbáltunk ki. Most még bátrabbak és merészebbek vagyunk.”

A film további szereplői között találjuk Vanessa Hudgens-t, Alexander Ludwig-ot, Paola Nuñez-t, Eric Dane-t, Ioan Gruffudd-ot, Jacob Scipio-t, Melanie Liburd-ot és Tasha Smith-t.

A ‘Bad Boys: Ride or Die’ 2024. június 7-én kerül a mozikba.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés