Jared Padelecki nyitott egy 'Supernatural' rebootra és egy 'The Boys' szereplésre is

Eric Kripke, a ‘Supernatural’ sorozat alkotója, támogatja a műsor újraindításának lehetőségét.

Jensen Ackles Dean Winchesterként és Jared Padalecki Sam Winchesterként tűnt fel a ‘Surnatural’ első évadában, amelyet a The CW csatorna sugárzott. 

Kripke nyitott egy ‘Surnatural’ találkozóra Jared Padaleckivel a ‘The Boys’ sorozatban, miután a ‘Walker’ sorozatot törölték. Kripke már látja is Padalecki szerepét a ‘The Boys’-ban, és reméli, hogy a jövőben legalább egy kameo szerepet vállalhat. Kripke nem titkolja, hogy szeretne egy ‘Surnatural’ újraindítást, és Jensen Ackles és Padalecki is nyitottak az reboot gondolatára. Kripke nem csak egy ‘Supernatural’ találkozóra vágyik - ő “teljes mértékben benne van”, ha talál még elmesélésre érdemes történeteket. 

Kripke nemcsak a hosszú futású CW show esetleges újraindításáról beszélt, hanem arról is, hogy mit tervez Jared Padalecki számára a ‘The Boys’-ban, most, hogy a ‘Walker’ megszűnt. Padalecki, aki egyik nagy projektből a másikba ugrott, alig vett levegőt a ‘Supernatural’ sorozatfináléja után 2020-ban, mielőtt nekivágott volna a The CW ‘Walker, Texas Ranger’ újragondolásának. Most a rajongók - és Kripke - remélik, hogy végre lesz ideje megtenni a helyes dolgot, és legalább egy kameo szerepet vállal a gonosz Prime Video sorozatban.

Kripke már tervezi is, hogyan vonná be régi barátját a projektbe:

“Nincs még konkrét szerepem számára, de van akaratom, és ahol akarat van, ott út is van. Nem tudom, hogy visszatérő szereplő lenne-e, vagy csak egy epizód erejéig jelenne meg, de nem tudom elképzelni, hogy befejezem a sorozatot, bármikor is legyen az, Jared nélkül, legalább egyszer. Évek óta nem állt rendelkezésre, és most [rendelkezésre áll], így mindenképpen be akarom hozni valamiért.”

Egyelőre biztosak lehetünk abban, hogy Kripkének legalább még egy évada van rávenni Padaleckit, hogy csatlakozzon a ‘The Boys’ vad és véres huncutságaihoz, mivel a sorozatot már megújították az ötödik évadra a negyedik évad érkezése előtt. Utoljára, amikor találkoztunk Padaleckivel, azt mondta, nyitott lenne a visszatérésre, csak rengeteg edzőterem-időre van szüksége, hogy teljesen kidolgozott legyen előbb. És most, hogy a ‘Walker’ a texasi naplementébe lovagol, biztosan több szabadideje lesz.

Több mint egy évtizeden át nap mint nap bejárni dolgozni, hogy egy pár démonvadász testvért alakítsanak a ‘Supernatural’-ban, Padalecki és Jensen Ackles közötti barátság az egyik legaranyosabb híresség barátsággá vált, amit valaha láttunk. A páros egy kis akadályba ütközött, amikor Ackles és Danneel Ackles, Jensen Ackles üzleti és szerelmi partnere, nem konzultált Padaleckivel, mielőtt továbbléptek volna a ‘Supernatural’ spin-off sorozatukkal, a ‘The Winchesters’-sel. De most már ez mind a múlté, és a testvéri páros olyan közel áll egymáshoz, amennyire csak lehet.

Mind Ackles, mind Padalecki jelezték, hogy érdekelné őket a ‘Supernatural’ visszahozása a TV képernyőkre, és most, hogy mindketten szünetet tartottak a Winchester fiúk életétől néhány éven át, vajon eljött végre az ideje? Bár még semmi sem erősítették meg, Kripke azt mondja, teljes mértékben támogatja a párost, hogy előrelépjenek, és talán még ő is szeretne újra részt venni.

“Természetesen, szeretném látni. Hogy részt veszek-e benne, az attól függ, találhatok-e valami frisset benne, amit még soha nem láttam? Nyilvánvalóan sok ilyen történetet meséltem már el, de ha lenne valami odakint, ami igazán meglepne, szeretem azt az univerzumot, és érdekelne a dolog. Nehéz megtalálni, hogy milyen történetet nem meséltek még el abban az univerzumban, de ha valaki talál egyet, én teljes mértékben benne vagyok, bébi.”

A ‘The Boys’ egy kaotikusan bájos negyedik évaddal tér vissza június 13-án, három epizódos premierrel. 

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés