Max - júniusi ajánló


Júniusban a Max streaming szolgáltatás kínálata számos izgalmas újdonsággal bővül Magyarországon. A hónap során érkezik a Sárkányok háza második évada, Dakota Johnson romantikus filmje, a Rendben vagyok?, valamint több Jurassic Park film és egy Taylor Swift dokumentumfilm is bemutatásra kerül.

A Sárkányok háza második évadának premierje (06.17.) a Zöld és a Fekete Tanács közötti hatalmi harcra összpontosít, melyben minden nézőnek választania kell oldalt. Julio Torres Fantasmas című hatrészes meséje (06.08.) és a Reneszánsz fesztivál Texasban című háromrészes doksi (premier napján 2 rész, majd hetente egy új epizód) is a kínálat része lesz.

A Klara című lengyel vígjáték (06.11.), az Az elítélt negyedik évada (06.11.), és a A védőügyvéd című lengyel jogi dráma új évadai (06.13.) is megjelennek, melyek izgalmas történeteket ígérnek a nézőknek.

A hónap végén debütál a DC animációs sorozat, az Öngyilkos osztag: Iszekai (06.27.), amelyben a hírhedt csapat egy másik világba utazik Amanda Waller vezetésével.


A Max további unscripted tartalmakkal is gazdagodik, mint például az Amerika aranya (teljes évad elérhető), a Felújítás a vadonban (06.10), és az Otthon édes otthon hetedik évada (06.18).

A Taylor Swift vs Scooter Braun: Bad Blood című tárgyalótermi sorozat (június) a zenész és a zenei mogul közötti 2019-es konfliktust dolgozza fel.

Filmek terén a Max exkluzív premierje, a Rendben vagyok? (06.06), a friss Oscar-díjas Egy zuhanás anatómiája (06.28), és a Csábító leckék (06.15) című filmekkel bővül a kínálat.

A könyvtár tartalom is gazdagodik többek között a Jurassic Park öt filmjével (06.01), a Ha eljön Joe Black-kel (06.01), és a Creed 3.-mal (06.09).

A Max júniusi kínálata ígéretesnek tűnik a sorozatok és filmek szerelmesei számára egyaránt.

0 Hozzászólások:

Megjegyzés küldése

Összes oldalmegjelenítés